2777
2789
عنوان

زنداداش بی درک و فهم

| مشاهده متن کامل بحث + 30935 بازدید | 244 پست

کاسه# داغتر از آش نباش

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دنبال داستان نیستم شما خیلی چیزا رو نمیدونید خودش بود پدر داداشم در می‌آورد با بابام زنگ زدی به ماما ...

به شما چه ربطییی داره خب؟!اگه یکیم بخواد بدش بیاد مامان باباتن که همونام بخاطره زندگیه پسرشون فکر نمیکنم انقدر بها بدن به مسائل جزئی ...

پشت من خدا بوده همیشه ...

باز ریش سفید رنگ زده اگر امکانش هست گذشت کنبه خاطر خدا و همسرت

می‌دونی اصل قضیه به خاطر خواهر شوهرم نبود به خاطر این بود که یه حرفی رو خواهر شوهرم گفت که فلان کارو باهاشون بکنید اینام اون نامردی رو در حق شوهرم کردن و از اون قضیه ۸ سال می‌گذره توی این ۸ سال حتی یک بار سراغی از من و همسرم نگرفتن حال و احوالی از ما نپرسیدن عملاً شوهر منو ول کردن به امان خدا ما رو خیلی تنها گذاشتن هر دو تای ما خیلی بچه بودیم من ۲۱ سالم و همسرم ۲۹ سالش بود 

حالا الان که ما وضعیتمون خوب شده شرایطمون اوکی شده الان یادش افتاده بیاد برای آشتی و حقیقتاً دیگه نمی‌تونم ببخشمش شاید اگه روزای اول می‌اومد بحث فرق می‌کرد ولی الان اصلاً توانایی بخشیدنشو ندارم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

حقیقتا اصلا حق ندادم برای ناراحتیت ی چیز کاملا طبیعی بودهمادرشوهرجان ب عروس لطف نکرده در اصل ب پسرش ...

نه اصلااآاا اتفاقا اگه از اون مادر شوهرا بود میگفت بشین جات زندگیت رو کن هر وقت پسرم تونست میبرتت

بنظرم حتی اگه سه روزهم شده باشه نباید توقع کنی خودت میگی سالی چندبار فقط میره حالا ی روزه کلا رفته مامان بابات هم ک باهم هستن تنهانیستن ک دوتا ادم بالغن چ کمکی اخه الکی دلخوری درست نکنین حق بدین دختر هم دلش برا خونه باباش تنگ میشه 

دستت درد نکنه یه مادر شوهر دارم دست ده تا خواهر شوهرو از پشت میبنده نگه دار برا خودت😁😂😂😂😂

در هر صورت تعارف نکن😂😂🥺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چرا اون موقع عقلشونو میدن دست دخترا

بعضی دخترا با مارموزی فاصله میندازن وقتی داداشا و پدر و مادر با دختراشون قطع رابطه کردن باورت میشه رابطه همه خوب شد حتی جاری ها مثل خواهر شدن

ببین من خودم نمونه بارز عروسی هستم که به خاطر خواهر شوهرام که انقدر پدر و مادرشونو تحریک کردن و با م ...

ای کاش حالا که متوجه شده بخشنده تر برخورد می کردید.

وقتی ی مرد تو اون سن تا این حد خودشو میاره پایین ارزششو داره بخشیده بشه

خوب میتونستن اصلا اونو نبرنننن

کاش نبرده بودن اینقدر منت و حرف پشت سر بیچاره نمیزدید. 

میخوای حالا به داداشتم بگید یه آتیشی به پا کنید

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

همیشه اینطور نیست خیلی وقتا تند تند میره و اونا هم میان

در هر صورت اتفاق ناجوری نیفتاده

بهتره که آدم اگه خوبی میکنه بی چشم داشت بکنه منت نذاره و در قبالش توقع نداشته باشه

اگه قراره اینطور باشه بهتره کلا اون لطف رو انجام نده چون منت گذاشتن ارزش کارو از بین میبره عزیزم

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40