2777
2789
عنوان

قرص چاقی یا راهی برای چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 37 پست
قد و وزنت چنده؟ دوره مچت چنده؟ یعنی یک سااال بکوب رفتی؟؟!!!!

قدم ۱۶۸ وزنم ۴۸ آره یک سال روز های زوج رفتم نمیدونم چرا تاثیر نداشت

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
بگو برنامه ت عوض کنه رژیم غذایی هم بگیر

دیه نمیرم یک سال رفتم فایده نداشت دیگه نرفتم تازه ۲۰۰ گرم هم کم کردم🤣

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم ۱۶۸ وزنم ۴۸ آره یک سال روز های زوج رفتم نمیدونم چرا تاثیر نداشت

عزیزم شما خیلی کسری دارید

همون اکتومورفی

داشتن باسن بزرگ برای شما فقط در صورتی میسر که وزنتون از ۶۵ بیشتر باشه... 

چون مستعد نیستی، ورزش کن و خوش فرم باش، حتما نباید که بزرگ باشه

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
عزیزم شما خیلی کسری داریدهمون اکتومورفیداشتن باسن بزرگ برای شما فقط در صورتی میسر که وزنتون از ۶۵ بی ...

الان خوش فرم هست عزیزم چون یک سال باشگاه میرفتم میخواستم تو پر باشه نمیدونم چیکار کنم ران و باسنم باید توپر شه😂🤦🏻‍♀️

منم یه باشگاه رفتم خیلی وزن کم کردم ولی وقتی عوض کردم نتیجه گرفتم

آها باشگاهمو عوض کنم ممکنه بهتر شه اوضاع

میخواستم قرص بخورم چون گفتن زودتر نتیجه میده

آها باشگاهمو عوض کنم ممکنه بهتر شه اوضاعمیخواستم قرص بخورم چون گفتن زودتر نتیجه میده

قرص نخور کورتون داره بعد قطع کردن هم برمیگرده،ذرت مکزیکی،سیب زمینی پخته با سس،پودر جوانه گندم با شیر و تو سالاد بخور اینا خوب وزن میده

قرص نخور کورتون داره بعد قطع کردن هم برمیگرده،ذرت مکزیکی،سیب زمینی پخته با سس،پودر جوانه گندم با شیر ...

پودر جوانه گندم و چیکار کنم

چند بار مصرف کنم؟

یک قاشق پودر جوانه گندم با شیر و عسل بخور،یا تو سالاد و ماست بریز همه ی وعده ها بخور حتما

مرسی عزیزم امتحان میکنم حتما 

راه استاندارد افزایش و کاهش وزن تنظیم کالری دریافتی و مصرفی بعلاوه فعالیت ورزشی و سبک زندگی سالم هست هیچ راه میانبر قرص و دارو و کپسول وجود نداره اگه تو اون مسیر استانداردش باشید مکمل ها میتونند کمک کنند ولی نه به تنهایی اسمش روشه دیگه 

راه استاندارد افزایش و کاهش وزن تنظیم کالری دریافتی و مصرفی بعلاوه فعالیت ورزشی و سبک زندگی سالم هست ...

اگه به شدت کم اشتها باشیم چیکار کنیم من هی لاغر میشم چطور جلوشو بگیرم 

اگه به شدت کم اشتها باشیم چیکار کنیم من هی لاغر میشم چطور جلوشو بگیرم

اینو باید با متخصص مشورت کنید شاید نیاز به آزمایش دارید ممکنه ریشه هورمونی یا حتی عصبی داشته باشه من خودم کالری مورد نیازم رو تو ۵ تا ۶ وعده روزانه تقسیم کردم نه گشنه میشم نه اون سیری که سنگین بشم