اره البته الان یکم بزرگ شده چهار سال و نیمشه😅تسبیح بهش دادم گفتم برو صلوات بفرست ،فکر کنم یه چندتا ...
قربون دستای کوچولوش برم💚🥹بگو خاله پردیسو هم دعا کنه
خدا حفظش کنه
من عاااااشق دختر بچه هام
دیگه بچهدار شدن و ازدواج تو این اوضاع برا ماها نشدنیه دیگه
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
پردیس ماهم نمیدونم اشتباه کردیم یا چی مسکن ملی رو انصراف دادیم داریم سعی میکنیم یه خونه خیلی کوچیک بخریم اما نمیشه برای همینه هم شوهرم استرس داره هم خودم،ان شاءالله که بخیر بگذره هرچی هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پردیس ماهم نمیدونم اشتباه کردیم یا چی مسکن ملی رو انصراف دادیم داریم سعی میکنیم یه خونه خیلی کوچیک ...
شرایط یه جوریه هیچکس نمیدونه غلط چیه درست چیه
من از خدا خیر و خوبی میخوام براتون
اول سلامتی بعد هم خونه و هر چی که دلت میخواد
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
قربون دستای کوچولوش برم💚🥹بگو خاله پردیسو هم دعا کنهخدا حفظش کنه من عاااااشق دختر بچه هامدیگه بچهد ...
سلامت باشی عزیزم واااااااااااا چرا اینقدر ناامیدی 😒خانوم دکتر من پردیس خوشگلم توکلت بخدا باشه ان شاءالله به موقعش اتفاق میفته من ۳۳ سالم بود باردار شدم بعد از هشت سال ناباروری،گاهی وقتا میگم کاش خدا جون زودتر بهم اولاد میدادی بعد وقتی فاطمه نوزاد بود مریض میشد من از غصه رو به قبله میشدم، بعد فکر کن تو بیست سالگی مادر میشدم قطعا میمردم هنوز ۳۳ سالم بود مثل بچه ها مینشستم گریه میکردم میگفتم بچم مریض شده،کسی هم نبود بگه خرس گنده 😆همه بچه ها مریض میشن خب،میخوام بگم همه چی توش حکمت هست
سلامت باشی عزیزم واااااااااااا چرا اینقدر ناامیدی 😒خانوم دکتر من پردیس خوشگلم توکلت بخدا باشه ان شا ...
میدونی گلی واقعا خستم خیلییییی…..
شرایط من چندسالیه که نه تنها اوضاعم خوب نمیشه بدترم میشه
اینم وضعیت اقتصادی و من بیکارم….
الهی قربونت بشم مهربون من ان شاءالله خودتم هر چی میخوای بهش برسی هنوز حرم نرفتم هوا سرد و برفیه سر ق ...
مواظب خودت باش💚💚💚 اره نرو فعلا شنیدم سرده