2777
2789
عنوان

چرا هرکسی طلاق میگره پشیمون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق اگه درست باشه هرگز پشیمون نمی شی

وقتی عجله می کنی یا سر لجبازی طلاق می گیری پشیمون می شی شوهر سابق من تو سرش می زد بعد طلاق

ولی من واقعا بهترین تصمیم زندگی م طلاق بود خدایا شکرت بخاطر شجاعتی که بهم دادی و منو آزاد کردی

به نظرتون خیانت مرد قابل بخششه

خب نگاه من با نگاه شما خیلی فرق داره

نمیتونم در این مورد نظر بدم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

اگه سوالهبله عالیه خدایا شکرت رها شدم

من مخالف طلاق نیستم اصلا فقط برام عحیبه که چطور بعد طلاق میگن پشمونیم طرف دوس داریم

باور کن طلاق برا بعضیا نجاته. من اگه بابام بمیره یه روزم نمیمونم فوری جدا میشم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

باور کن طلاق برا بعضیا نجاته. من اگه بابام بمیره یه روزم نمیمونم فوری جدا میشم

امیدوارم امشب بمیره چون حس کردم خیلی اذیتی...

من دوس ندارم همجنسام در عذاب باشن

جالبه واقعا

اره هنوز دوسش داریم ولی دیگه هم نمیتونیم برگردیم 

اصلا خود من هنوز عاشقشم هنوزم دنبالم میاد هنوزم با گذشت چندسال واسطه میفرستن خانوادمو راضی کنن اما هر بار که بهش فکر میکنم میبینم واقعا من همه زورمو زدم که زندگی کنم اون نخواست خیلی خواهش کردم خیلی گفتم بخاطر زندگی که به قول خودت لا عشق شروع شد همه چیو  خراب نکن اما اصلا نمی شنید هر دری که فک کنی زدم که امروزپشیمون نشم الانم خیلی دوسش دارم ولی نمیتکنم برگردم وقتی یاد کارایی که باهام کرد میوفتم صدای خورد شدن استخونامو دوباره میشنوم اصلا به من بعنوان یه ادم رحم نکرد اگه برگردم بازم تکرار میکنه اگه فقط یه درصد تکرار کنه دیگه بدبخت ترینم تنگشت نما میشم بدتر از قبل واقعا هیچ پلی رو پشت سرش نزاشت