2777
2789
عنوان

حس ششم

55 بازدید | 8 پست

سلام

توروخدا اگه کسی حس ششم واقعی داره بیاد 

لاکچری ینی دختروپسرت تولدشون یکی باشه                  96/7/8                                                                   99/7/8

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام استاتر ببخشید گفتید سنی هستید میشه یه سوال ازتون بپرسم ذهنم خیلی درگیره

بله بفرمایید

لاکچری ینی دختروپسرت تولدشون یکی باشه                  96/7/8                                                                   99/7/8
بله بفرمایید

سلام طاعات و عبادات قبول.ببخشید برام سواله فقط

یبار شنیدم یکی از سنی ها گفتن البته افغان بودن.اگر کسی بجای یا خدا یاعلی یا یا حسین بگه کشتنش از نظر ما جایز هست .عقاید شماها هم اینطور هست یا مربوط به وهابی ها هست

سلام طاعات و عبادات قبول.ببخشید برام سواله فقطیبار شنیدم یکی از سنی ها گفتن البته افغان بودن.اگر کسی ...

سلام عزیزم.طاعات و عبادات شماهم قبول باشه انشاالله.

من سنی کردستان هستم اصلا اینجوری نیست .ما قسممون فقط با نام خداست در هر شرایطی.کمک خواستنمون فقط از الله متعال است وقسم خوردن و کمد خواستن از هر شخصی بغیر از الله رو کفر و شریک قراردادن برای خدا میدانیم .وبلعکس شیعه ها که  متاسفانه خیلی به حضرت عمر و ابوبکر بی احترامی میکنند ما اصلا و ابدا به هیچ یک از امامان بی احترامی نمی‌کنیم و بی احترامی کردن به آنها را گناه می‌دونیم.واصلا همچین چیزی نیست که با قسم خوردن و مدد خواستن کسی به اسم امامان بلند شی طرف رو بکشیم .تا الان هیچ موردی در کردستان اینچنینی  اتفاق نیفتاده .

ولی اگه کسی پیش سنی های تندرو در کردستان کفر بگه بله سنی های تندرو که بهشون سلفی میگن همونجا در جا طرف رو میکشن .تا الان هزار مورد اینچنین اتفاق افتاده فقطططط به خاطر کفر گویی نه بخاطر اسم بردن نام امامان

سلام عزیزم.طاعات و عبادات شماهم قبول باشه انشاالله.من سنی کردستان هستم اصلا اینجوری نیست .ما قسممون ...

ممنون از جوابتون عزیزم.منظور شما از کفر گویی چی هست یعنی چی میگن که کفر حساب میشه؟بله متاسفانه بعضی ها به شخصیت های مذهبی دیگه توهین میکنن که اصلا خوب نیست دین و عقیده هر کس محترمه