2777
2789

نه واسه من خطا نداشت

مگر اینکه پریودتون نامنظم باشه لقاح دیر بگیره اونوقت باید آزمایش بدید چون بی بی چک دیر مثبت میسه

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی عزیزم ؟بیشتر توضیح میدی

دو تا بارداری که مثبت نشون داد درست بود باردار بودم ولی سقط شدن

و هر وقتم منفی بود بعدش پریود میشدم

ولی سر بارداری دخترم بعد از ۱۰ روز تاخیر بازم بی بی چکم منفی بود چند روز بعدش رفتم دکتر آزمایش نوشت بتام ۱۱ بود 

دو روز بعدش شد ۲۰۰ و دخترمو باردار شدم

من پریودام خیلی نامنظم بود 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
دو تا بارداری که مثبت نشون داد درست بود باردار بودم ولی سقط شدنو هر وقتم منفی بود بعدش پریود میشدمول ...

اها یعنی قبلش پریوداتون نا منظم بود؟من همیشه منظم بود مگه اینکه دو سه روز جلو میوفتاد یعنی منفی کاذب نیس درسته؟

اها یعنی قبلش پریوداتون نا منظم بود؟من همیشه منظم بود مگه اینکه دو سه روز جلو میوفتاد یعنی منفی کاذب ...

آره نامنظم بود 

فک نمیکنم منفی کاذب باشه، حالا تا ۱۰ روز از تاخیر بازم پرود نشدی  و منفی بود برو دکتر