2777
2789

هنوز شصت وخورده ای سالشونه مادرم سرطان گرفته و به چه وضعی افتاده زنی که خونه اش برق میزد و خیلی خیلی وسواس بود بوی ادرارش حالا دیگران اذیت میکنه پدرم هم دیگه چشماش نمیبینه دکتر گفته فقط عمل می‌کنیم که کور نشه.منم الان باردارم جای اینکه خونه مامانم باشم حالم بده اومدم خونه مادر شوهر موندم.اخه چرااااااا؟؟؟چندساله زندگیمون رنگ خوشی به خودش ندیده همش مشکل پشت مشکل

مامانم از دختراش متنفر بود الان فقط ما دخترا به دادشون میرسیم تو مریضیه مامانم بدترین روزهایی رو گذراندیم که سنگ آب می‌شد از دردش،دلمون به بابامون خوش بود که داره چشماشو از دست میده 

احساس می‌کنم ی جای کار میلنگه مگه میشه این همه بدبختی باهم،همه عمو و زن عموهایم خاله و شوهرخاله هام دارن درست زندگی میکنن ولی زندگی مامان و بابای من چندساله هر روز همینه و بیشترین کسایی که آسیب دیدن و میبینن ما بچه هاییم

خیلی ناراحت شدم براتون 

بابا حتما عمل کنن دست دست نکنن .مادر ان شالله خدا خودشون شفا میده فقط امید به زندکی بدید بهشون 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریض شدن خواری نیست خیلیها ممکنه مشکل مادرشما رو داشته باشن، از شرایط ناراحتی و حق هم داری

خدا بهتون نظر کنه و سلامتی به پدرو مادرتون بده

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

عزیزم هر کسی یه دوره ای یه سختی هایی میکشه. سختیبرا همه هس. ولی همه با هم نیست که. فعلا طعی کن هر چند کوچیک کمک حالشون باشی. حالت که بهتر شد بهشون بیشتر سربزنی. باهاشون مهربون باشی. مامانت مریضی صعب العلاج داره. دنیا که با اخر نرسیده. امیدداشته باش و بهشون روحیه بده

شاید ی روزی دنیا روی خوبشم به شما نشون داد مرافب مادرت باش ثوابی که از کمک به مادرت میبری از هیچی نمیبری

من قبل فوت مادرم چون مادرم خیلی مریص بود توی ۷ روز هفته شاید ۵ یا ۶ روزش بیمارستان بودم باهاش هم دیالیز میشد هم کوشش عفونت کرده بود خیلی بد بود سه سال اخر عید ها و سال تحویل من همش توی بیمارستان پیش مادرم بود

و هنوز ناراحتم چرا روز اخری که خواست فوت کنه من پیشش نبودم شاید کاری از دستم برمی اومد بعد ۹ سال نتونستم خودم را ببخشم

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

از روزی که زن داداشم رفت ما رنگ خوشی ندیدیم ما خصوصا مامانم باهاش خیلی خوب بود خودش یکم سرو گوشش میجنبید داستان اون شکلی نبود که مثلا از ظلم خانواده شوهر جدا بشه یا مثلا شوهرش خیلی آدم بدی باشه ولی وقتی میچینم همه چیز رو کنار هم میبینم درسته زندگیمون عالی نبود پدر و مادرم از اول باهم بد بودن بابام ی مرد بسیار پولدار ولی خسیس بود ولی اینقدر داغون نبودیم لااقل سلامتی تو زندگیمون بود ولی از وقتی اون رفت مامانم سرطان گرفت بدبختی پشت بدبختی خییییلی زیاد اهل دعا و جادو بودن 

خیلی ناراحت شدم براتون بابا حتما عمل کنن دست دست نکنن .مادر ان شالله خدا خودشون شفا میده فقط امید به ...

چقدر دیگه؟؟؟فقط الان میگم خدایا خودت به من صبر بده و خودت مراقبم باش دیگه از مامان و بابام ناامید شدم خیلی داغون شدن خییییلی

مریض شدن خواری نیست خیلیها ممکنه مشکل مادرشما رو داشته باشن، از شرایط ناراحتی و حق هم داریخدا بهتون ...

قطعا مریضی خاری نیست ولی برای مامان و بابای من ی مریضی ساده نیست ولی اسیر شدن و محتاج دیگران شدن خاریه کاش لااقل چشمای بابام اینطور نمیشد کی میخاد ازش پرستاری کنه؟؟؟زنش که خودش بهش سوند وصله و داغون شده کلا شده ۴۰کیلو

چقدر دیگه؟؟؟فقط الان میگم خدایا خودت به من صبر بده و خودت مراقبم باش دیگه از مامان و بابام ناامید شد ...

درکت میکنم .نذر کن به چندتا فقیر کمک مالی کنی یا غذا بدی .من همیشه از این نذرا میکنم .زندگیم روبراه میشه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟