2777
2789
عنوان

یچیزی بگم لطفا بچه پولدارا نیاین

265 بازدید | 27 پست

اگه هم اومدی تعجب نکن چون منو بابام پول نداریم😀🙋🏻‍♀️

تا حالا کت نداشتم همیشه مانتو و شومیز بوده چون کت گرون تره ، در حالی که تمام هم سن و سالای دورم ده تا کت و کیف و کفش و لباسای گرون دارن 

کیفم ندارم ،کفشم سه سالیه ، لباس خونگیامم سه دست دارم 

آروزی کت و شلوار دارم🤧 ولی اذیتشون نمیکنم میدونم ندارن خودم دارم آنلاین شاپ دوستم کار میکنم تا الان 2 میلیون درآوردم که تا یک ماه پیش دلم بهش خوش بود الان باید به جای کاغذ دیواری و یادگاری استفادش کنم . 

شما معمولیا چندتا کت دارید و سالی چند بار لباس میخرید

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولی ام و کت ندارم چون نمیپوشم 

چقدر خوبه که داری تلاش می‌کنیم من بهت افتخار میکنم، مطمئن باش روزای خوبت نزدیکه

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

شاغلم و کت ندارم 

وضعمونم خوبه ولی اهل کت نیستم

دخترم هم فقط شومیز شلواریه 

کلا کت نداریم🙂

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

معمولی ام و کت ندارم چون نمیپوشم چقدر خوبه که داری تلاش می‌کنیم من بهت افتخار میکنم، مطمئن باش روزای ...

اره باباااا ما هم خدااایی داریم🙃

پشت کنکورم همین هفت خان رستمو رد کنم دیگه یه کار خیلی جدی رو شروع میکنم نمیتونم بی پولی بابامو ببینم موهاش سفید شده 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

انشالله حال و روزت بهتر بشه🌸ولی درک نمیکنم فهمیدن اینکه بقیه چند دست لباس دارن چ فایده برات داره؟؟

مرسی متشکرم 

فایده نداره 

منم کت ندارم تاحالا ام دقت نکرده بودم بقیه دارن من ندارم

انقدی که تو کف استایل هستم دقتم بالاس😁