2777
2789
عنوان

شما جای من بودید بچه دار می شدین

182 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من ۳۲ سالمه

کارمندم هم خودم و همسرم

و حقوق و مزایا خودم به نسبت خیلی خوبه اما ساعت کاری بالا ینی بخوام بچه بیارم باید استعفا بدم

خانواده خودم و همسرم یه شهر دیگه هستن

خونه و ماشین یه مقدار پس انداز داریم

البته قسط هم زیاد داریم

دختر با اراده ای هستم

و اگر نخوام بچه دار شم شرکت خودمو ثبت می‌کنم

از طرفی عاشق بچه هام

از طرفی یکم عصبی هستم میترسم مامان خوبی نباشم

یا کلا انقد درگیر بچه بشم از زندگی بیفتم و رابطه قشنگم با شوهرم خراب بشه

از مسئولیت بچه میترسم

از آیندش تو این مملکت بی صاحاب

گاهی میگم بچه دار نشم به حرف دیگران بها ندم بچسبم به آینده خودم برم دنیا رو بگردم به خودم برسم

الکی یه بچه بیگناه هم نیارم به دنیا اذیت بشه

گاهی هم میگم من عاشق بچه ها هستم میترسم روزی احساس پوچی کنم که توان مادر شدن نداشته باشم

نظر شما چیه؟

از اون طرف خانواده شوهرم هم خیلی اذیت می‌کنن و هی میگن بچه میدونم زندگیمو زهر میکنن

خودت خودتو بهتر میشناسی 

بچه مادر میخواد قوی و دلسوز باشه و آیندش تامین .به خودت ایمان داری 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری خییییییلی سخته

خییییلی مسئولیت داره

باید از خودت بگذری

ولی بودنش به تمام دنیااااآا  و تمام سختیاش میرزه

اینو مادر ۲تا بچه پشت سرهم میگه ک موقعیت کاری و اجتماعیشو کنار زد و تمام قد در اختیار بچه ها و زندگیمم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
شاید مادر خونسردی نباشم ولی مادر قوی ای میشم براش

ان شالله💚💚

برای هر مشکلی راحلی هست .برای بچه میشه پرستار گرفت برای خونه و تمیزکاری خدمه .شرایط دیگه مادرش شدن دست خودته 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه بیار پرستار بگیر براش تا یه سنی ک رسید دیگه زیاد نیاز بهت ندارهمهد کودک خانه بازی پیش دبستانی مد ...

میترسم پرستار به بچه شربت خواب بده به موقع پوشک عوض نکنه و بگم با اختلال و اضطراب بزرگ بشه

کاش من برمیگشتم عقب و زودتر به فکر بچه بودم

چون فکر میکردم هر موقع دلم خواست همون لحظه بچه تشکیل میشه🥲

چون اطرافیانم خیلی آسون باردار میشدن 

ولی الان درگیر نازایی و... هستم در صورتی که اگه حتی نمیخواستم بچه دار بشم تحت نظر پزشک بودم بهتر بود