2777
2789

تا شمال یا غرب تهران ...تجربه همشو دارم جنوب تهران ی حس زندگی داره شاید هم بخاطر خاطراتمه 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

والا هیچ فضیلتی تو زندگی تو جنوب شهر هیچ شهری نیست

فقط فقر و بدبختی و فرسودگی آدماس ک میخوره تو صورتت

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نه والله من غرب بودم و بزرگ شدم 

بیشتر میپسندم جنوب چی داره آخه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هیچ فضیلتی تو زندگی تو جنوب شهر هیچ شهری نیستفقط فقر و بدبختی و فرسودگی آدماس ک میخوره تو صورتت

من بهترین خاطراتم مال زمانی ک جنوب بودم واقعا خوشبخت بودم 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

خدایی جنوب با شمال اصلا قابل مقایسه اس😑

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

جنوبش زندگی کردی تا حالا

زندگی نه ولی چند بار واسه خرید مبل و پارچه رفتم  خوشم نیومد پر معتاد و...

ی سوال تو جنوب تهران منطقه ای به نام لیان شامپو هست واقعا؟😅

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

ن منظورم سمت خاوران خراسون مولوی شوش

شوش و مولوی با مترو رفتم وای 😑