2777
2789
عنوان

تا حالا شده تو خانوادتون…

149 بازدید | 16 پست

پدر مادرتون بین شما و خواهر برادرتون فرق بزارن و به یه نفر دیگه محبت کنن و تمام توجهشون به اون باشه؟

یا اینکه تو دعوا با اینکه حق با شماست ،همه تقصیر را رو گردن شما بندازن

هروقتم نارحت باشین از این قضیه بگن مشکل از توعه

با این حس بد چیکار میکنین؟

اره بابا بین منو خواهرم خیلی فرق میذاشتن شدید البته هنوزم میذارن ولی من دیگه اهمیت نمیدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که فرزند آخرم ... پدرم بین من و خواهرم به من خیلی اهمیت میده و کلا اخلاقش طوریه که نیش و کنایه میزنه من که خیلییی دلم برای خواهرم میسوزه چون گناه داره 

فردی که از زندگی ناامیده ولی ادامه میده ... :) حتی توی تاریکی عمیق شب ماه و ستاره به نشانه ی امید هست .. ولی آسمون من ابریه 

اره بابا بین منو خواهرم خیلی فرق میذاشتن شدید البته هنوزم میذارن ولی من دیگه اهمیت نمیدم

اخه واقعا نمیشه

خیلی سعی میکنم به روی خودم نیارم و برام مهم نباشه ولی قلبا حس میکنم خورد میشم 

حالا اونش به کنار..من زیاد اهل دعوا و بحث کردن و گله کردن نیستم.ولی هروقت هرکدوم از خواهرام از هم ناراحو میشن یا از مامان بابام دلخورن زودی زنگ میزنن به من میگن😂😂😂منم هیچی نمیگم میگم بزار خودشونو سبک کنن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اخه واقعا نمیشه خیلی سعی میکنم به روی خودم نیارم و برام مهم نباشه ولی قلبا حس میکنم خورد میشم

والا حق داری من چون ازدواج کردم و از اون خونه اومدم بیرون دیگه برام اهمیت نداره وقتی اونجا باشی اذیت میشی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من فکر میکردم تک فرزند بودن خیلی باید بهتر باشهاز این لحاظ که همه ی توجه ها برای خودته

برای بقیه خانواده ها صدق میکنه نه برای خانواده من

حتی به من گفتن اضافی گفتن چون بهمون انگ نزنن که بچه دار نمی‌شیم تورو بدنیا آوردیم خداشاهده هیچوقت یادم نمیره🙂

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
اره شده مادرم عاشق پسراش هس و بچه ی اونا ..ب بچه ی من کم‌ محلی کرد منم باهاش قهر کردم دیگه نمیرم خون ...

اره واقعا دوست دارم فاصله بگیرم که کمتر شخصیتم خورد شه

ولی حس میکنم این کمبود همیشه باهام میمونه

برای بقیه خانواده ها صدق میکنه نه برای خانواده منحتی به من گفتن اضافی گفتن چون بهمون انگ نزنن که بچه ...

منم همچین حرفی رو شنیدم ازشون

کاملا درکت میکنم:)

منم همچین حرفی رو شنیدم ازشونکاملا درکت میکنم:)

هعی یه خانواده بدون عشق 

حتی ازشون بپرسی رنگ مورد علاقم چیه چه آهنگی دوس دارم هیچی درموردم نمیدونن البته منم نمیدونم به لطفشون خیلی باهم صمیمی ایم

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
هعی یه خانواده بدون عشق حتی ازشون بپرسی رنگ مورد علاقم چیه چه آهنگی دوس دارم هیچی درموردم نمیدونن ال ...

یعنی تک تک شو تجربه کردم،حتی چیزایی که خودم صدبار گفتم دوست دارم و اینا رو بازم ازشون بپرسی نمیدونن

حتی مامانم بهم گفته بود تا لحظه زایمان میخواستم سقطت کنم

فکر کن یه ادم چقدر قلبش سنگ باشه این حرف و به بچه‌اش بگه