2777
2789
عنوان

کار های کوچولویی که شما رو با سلیقه می‌کنه 🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 21 پست
بعد میگ کسی دس نزنه همش برا خودمه🤣منم یه کم دوس دارم مزه شو

منم همینم کسی حق خوردنشون نداره😂😂

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو وقتی تنهایی بخورید برنج با ماست قاطی کنید مزه بهشت میذهه

حالا من یک مزه بهشتی دیگه بهت میگم ته دیگ با ماست بخور کیف دنیارو ببر😍

اختراع خودمه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

حالا من یک مزه بهشتی دیگه بهت میگم ته دیگ با ماست بخور کیف دنیارو ببر😍اختراع خودمه

وایی اونو که خوردم رفتم فضا خیلی خوبهههه

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

وایی اونو که خوردم رفتم فضا خیلی خوبهههه

اصلا یک لول دیگس لامصب 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت