2777
2789
عنوان

خانمای تپل شما عبا میپوشین یانه

387 بازدید | 15 پست

خانمایی ک بالا تنه درشت دارن شما عبا میپوشین یانه من بالاتنه درشتی دارم سینه وشکم پهلوم بزرگه خیلی خیلی عبا دوست دارم میخام برای عید عبا بخرم براخودم بنظرتون عبا بهم میاد یانه. شماهایی ک بالاتنه تون درشته عبابهتون میاد یانه

عبا واقعاً پوشش خیلی شیک و راحتیه، به خصوص برای عید! 😊 برای خانمایی که بالاتنه درشتی دارن، انتخاب عبا می‌تونه خیلی مناسب باشه چون پوشش آزاد و راحتی داره و می‌تونه فرم بدن رو متعادل کنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عبا واقعاً پوشش خیلی شیک و راحتیه، به خصوص برای عید! 😊 برای خانمایی که بالاتنه درشتی دارن، انتخاب ع ...

چندتاعبا دارم میتونم بفرستم بگین کدوم قشنگه

عبا هم برای اونایی که تپل هستن هم اونایی که زیادی لاغر هستن بهترین گزینه هست چون اندام رو واضح نشون نمیده و خیلی خوبه .

حتما عبا بگیر قطعا بهت میاد

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑