2777
2789
عنوان

تا حالا دختری و دیدید که از ترس

222 بازدید | 13 پست

بی شوهری بایه آدم داغون ازدواج کرده باشه

اگه آره 

عاقبت زندگیش چی شد

همسایمون ظاهر خوبی داشت ولی خواستگاراش و الکی رد میکرد

آخرش بعد از سی و پنج سالگی بایه آدم داغون ازدواج کرد

طرف شیشه میزد هیچی نداشت آخرشم بهش خیانت کردو طلاق گرفتن

امروز دیدمش ،به نظرم بی شوهری خیلی بهتر از اینجوری ازدواج کردنه

بعد دختره توقع داره طرف اینهمه فداکاری و ببینه ولی پسره میگه وقتی این به من بله داد لیاقت بهتر از اینو دارم

فکر میکنه لیاقتشه،نمیدونه از بی شوهریه و فرار از هزار تا سرکوفت که دختره باهاش ازدواج میکنه

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۵ سالمه بی شوهر موندم دیگ‌نمیدونم‌چی بشه

۲۵ که خوبه

فقط انتخاب اشتباه نکن چندسال بعدو ببین

خودم داشتم همچین غلطی میکردم. خدا خواست طرفم زد زیر همه چیز. 37 سالمه.

خوب خداروشکر

خدا دوستت داشته

اصلا در مورد این چیزا نظر نده بخدا انقد بده من تو زندگی در مورد هر کس نظری دادم اون اتفاق واسم افتاد ولش کن 

حالا خیلیام ممکنه بخاطر ترس نبوده خیلیم مناسب ازدواج کردن آخرش مثل همین بنده خدا شدن منع نکنید 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

بله در آستانه طلاق

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

حال مامانت خوب شد عملش کردید؟

سلام عزیزم نه همونجوریه خیلی درد داره ولی یکم بهتره به شرطی که بخابه به محص این که پاشه وایسه دردش شدید شروع میشه بعد عید باید ببینیم چی میشه فکر کنم اخرش باید عمل کنه

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

سلام عزیزم نه همونجوریه خیلی درد داره ولی یکم بهتره به شرطی که بخابه به محص این که پاشه وایسه دردش ش ...

خب آره دیگه باید عمل کنه همونی که بقیه گفتن انجام بده منم دیدم ی نفر مشکل مالی داشت تو بیمارستان هزینه شو پرداخت کردن