2777
2789

آمپول آنفولانزا هم زدم بی فایده بود چیکار باید کنم مریض نشم کوفتم میشه این سفر کمک کنید 

نمیدونم ولی اگر میشه منم دعاکن اسمم فاطمه هس زیارتتون قبول:)

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویتامین سی بخور 

همراه غذات پیاز و سیر بخور 

لباس گرم بپوش 

دستاتو مدام بشور 

گوشیتو مرتب تمیز کن پاهات جوراب بپوش چون از پا سرما میخوری بیرون میری کلاه بذار ماسک بزن 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

من یه هفته اس برگشتم

هوا متغیر بود

منم زود سرما میخورم

با خودم قرص التادین برده بودم و هر روز یکی می مکیدم

هر روز قرص جوشان ویتامین سی هزار میخوردم

کنار غذا هر روز لیمو سرو میکنن با عسل که برا صبحانه میدادن و آب جوش شربت عسل درست میکردم میخوردم

حرم رفتنی هم لباس گرم مخصوصا شال گرم استفاده میکردم

شربت ابلیمو عسل هرچند ساعت بخور

سعی کن زیاد دوش نگیری ک باز میری حرم گرمو‌سرد نشی کولرا دور تند نزنی.

قرص مسکن سرماخوردگی همچییی باخودت ببر

اگر با اتوبوس میری روغن پماد ببر چون منکع کلن فزرتیم هستم کمر و پاهام درد گرفته بود😂

ماسک بزن

اب سرد نخور.

دائما اب و نمک قرقره کن

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

قبل از رفتن به همچنین جای قشنگ و شلوغی 

یک اینکه خواهشاً شلغم اگر تونستی زیاد بخورید  مثلاً  سه نوبت در روز/ اگر تونستی کپسول والگاری بخرید برای سیستم ایمنی خوبه موقعه سرما خوردگی بدن رو جمع می‌کنه/ پیاز پیاز پیاز یعنی به قدری این گیاه خوبه که حد نداره   چند روش هم داره یک کف قابلمه نمک بریز و پیاز ها رو با پوست بزار و در قابلمه رو ببند  این یک ساعت طول میکشه ولی خوردنش بدنتون رو کاملآ پاک میکنه /و اگر کبد گرمی ندارید می تونید. پیاز رو خورد کنید با عسل قاطی کنید. بگذارید یک شبانه روز بمونه بعد از یک روز کمی از قسمت مایع اون بخورید/ گرم نگهداشتن سر و پا/

امیدوارم که زودی خوب بشید و این سفر براتون کلی فیض و برکت داشته باشه در ضمن محتاجیم به دعای زیباتون حتماً دعا کنید که خدا به نسل همه ی ما محبتت امام علی رو بده ❤️

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸