2777
2789

میگه تالار تو بیابون شوهرت گرفته 

خانوادش انگار از روستا اومدن

طلاق بگیر 

چرا خانوادمو نگه نداشتی شب خونه پدرشوهرت و خونه خودت بمونن

از راه دور اومده بودن و خانواده مامانم از خودش بدتر 

ولی مادرشوهرم ۳طبقه خونه رو خالی کرد برای طرف من ولی من گفتم نمیخواد

خاله ام خونه جدید خریده مامانم و مادربزرگم رو حتی دعوت نکرده بعد انتظار داشتن چند روز خونه تازه عروس بمونن

همین خاله ام هم بد میگه و مامانم اینو خیلی دوسداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرفش گوش نکنی واسه اینا میگه طلاق بگیر؟😐خودش تا حالا طلاق نگرفته انقدر حساس هست؟

نه طلاق نگرفته خودش 

اون خالم خیلی حسوده و همش میگه به مامانم که اره طلاق بگیره 

مامانم هم ب من میگه اره طلاق بگیر خالت هم فهمیده بده شورت

جلو خودش گفت🙂طفلک هیچی نگفت و احترام گذاشت وقتی گفت تالار تو بیابون گرفته

من که نمیشناسم،ولی این‌چیزایی که میگی شوهرت و خانوادش بد نیستن،به مامانت اجازه نده تو زندگی زناشویی تو دخالت کنه با شوهرتم حرف بزن و بهش بگو که تو مثل مامانت فکر نمیکنی،با خالتم دیگه قطع رابطه کن،اینا فامیل نیستن اینا خونه خراب کنن بلای جونن،حسودن و چشم ندارن ببیننت به نظرم نباشن تو زندگیت بهتره

همه پدر و مادرها انتظار دارن شاهزاده بیاد دخترشون و بگیره و همه کارم برای دخترشون بکنه نمیدونم با این همه انتظار خب اجازه ندن با هرکسی ازدواج کنه فقط اینطوری اعصاب آدم و خورد میکنند بعدم مگه شوهرت معتاد یا خیانت کرده سر تالار طلاق بگیری خیلیا الان عروسی هم نمیگیرن دیگه

نه طلاق نگرفته خودش اون خالم خیلی حسوده و همش میگه به مامانم که اره طلاق بگیره مامانم هم ب من میگه ا ...

مادرت چقدر دهن بین هست البته یکم حق داره اذیت شدن فامیلاش 

هیچی نگو تا کم کم فراموش کنن خوشبختی و خوبیتم ب مادروخالت نشون نده