2777
2789

سلام به همگی، امیدوارم حالتون خوب باشه.

مدتیه که ذهنم درگیر یه موضوع شده و خیلی دودل بودم که مطرحش کنم یا نه، ولی بالاخره تصمیم گرفتم حرف دلم رو بزنم.

من ۲۲ سالمه و تا الان هیچ‌وقت پیش نیومده که پسری برای آشنایی با من پیش‌قدم بشه. نه اینکه انتظار خاصی داشته باشم، ولی برام عجیبه که در تمام این سال‌ها حتی یک بار هم چنین اتفاقی نیفتاده. راستش این موضوع باعث شده گاهی با خودم فکر کنم که نکنه اصلاً دیده نمی‌شم؟

شاید اولین چیزی که به ذهن‌تون برسه این باشه که شاید ظاهرم دلیلش باشه، اما واقعیت اینه که چهره‌ام معمولیه، نه خیلی خاص و نه مشکلی که باعث بشه کسی به من نزدیک نشه. اطرافیانم هم که نظرشون برام مهمه، همیشه گفتن که چهره‌ام خوبه. استایلم ساده و معمولیه، چون کمی در انتخاب پوشش چارچوب‌های خودم رو دارم، اما همیشه سعی می‌کنم مرتب و متناسب لباس بپوشم. از نظر قد و اندام هم مشکلی ندارم، ولی با این حال هیچ‌وقت کسی برای آشنایی به من نزدیک نشده.

گاهی با خودم فکر می‌کنم که شاید این موضوع به رفتارم برمی‌گرده. شخصیت نسبتاً خجالتی دارم و سخت با بقیه ارتباط برقرار می‌کنم، ولی آیا همیشه باید من برای ارتباط قدم بردارم؟ واقعا برام سواله که چرا هیچ‌وقت کسی از سمت مقابل این کار رو نکرده؟

راستش این حسِ نادیده گرفته شدن برام سخته. همه‌ی ما، بدون توجه به جنسیت، نیاز داریم که در اجتماع مورد توجه و پذیرش قرار بگیریم. بحث اصلاً فقط درباره‌ی دوستی یا رابطه نیست، بلکه این فکر که "چرا من؟" گاهی ذهنم رو درگیر می‌کنه.

نمی‌دونم راه‌حلش چیه، باید تغییری ایجاد کنم یا نه، ولی فقط می‌خواستم این حس رو به اشتراک بذارم. ممنون که وقت گذاشتید و خوندید.

امیدوارم همه‌تون کسی رو داشته باشید که عمیقاً دوستتون داشته باشه، چون حتی اگر تجربه‌ش نکرده باشم، می‌دونم که حس خیلی قشنگیه. ❤️

بچه ها دلم‌ گرفته، میترسم تا آخر عمرم اینطوری باشه؟ نمیتونم‌ توصیف کنم، اینکه احساس کنی هییییچ شانس یا فرصتی برای دوسته داشته شدن نداری🙃

منم همیشه فکر میکنم چطور بقیه تو دانشگاه خواستگار دارن اما من پیشنهاددنداشتم البته فقط دوسال حضوری رفتم کلاسمونم یدونه پسر بود با اینکه سن ازدواجم نبود اما فکرمو درگیر میکنه

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه فکر میکنم چطور بقیه تو دانشگاه خواستگار دارن اما من پیشنهاددنداشتم البته فقط دوسال حضوری ر ...

سوال منم همین

آدم حس میکنه یه عیبی داره

صد نفر بیان‌بگن ایرادی نیست

وقتی هرگز به چشم‌نیومدم چطوری باور کنم

سلام سلام راستش حس مشابه شما رو نداشتم چون عموما این منم که به بقیه بی توجه ام 😅

با خوندن تاپیک تون بهم یاد آوری شد که بعضا بد نیست به آدما توجه بیشتری داشته باشم چون همه مون به قول شما این توجه هه رو تا حدودی نیاز داریم:) 

خواستم بگم شخصا وقتی حال خودم خوبه و خیلی دنبال ارتباط گرفتن با آدمام و اجتماعی بودن و هم نوع دوستی میزنه بالا و انرژی مثبت دارم خیلی خیلی آدما بیشتر بهم توجه میکنن یعنی ارتباط دو طرفه شکل میگیره مورد داشتیم توی جمع غریبه بقیه حس خوب داشتن بهم ولی چون خجالتی بودن پیش قدم نشدن منم رو مود بذله گویی نشستم به حرف شون گرفتم یا شوخی های کوچیک یا صرفا زبان بدن ( بعضا هم مستقیم به آدما میگم ازشون خوشم اومده و خوشحال میشم باهاشون در ارتباط باشم ) بعد فهمیدم حسه دو طرفه بوده به خاطر اینایی که گفتم به نظرم حس و حال خودت خیلی مهمه 🌱

من یقین دارم، خدایی که او را خلق کرده است ؛ لایق سپاس و ستایش بی انتهاست!
سوال منم همینآدم حس میکنه یه عیبی دارهصد نفر بیان‌بگن ایرادی نیستوقتی هرگز به چشم‌نیومدم چطوری باور ...

شاید هنوز ادم درستش توی زندگی تون نیومده یا به ادم هایی که هستن یا اومدن توجه کافی نداشتید هوم؟

شاید هنوز ادم درستش توی زندگی تون نیومده یا به ادم هایی که هستن یا اومدن توجه کافی نداشتید هوم؟

دوستام میگن من بی توجهم

ولی چه توجهی؟ واقعا جطوری باید توجه کنم؟ برم صاف زل بزنم تو چشم طرف؟

صادقانه بخوام اعتراف کنم، من دنبال رابطه نیستم‌ بیشتر این تو ذهنم سوال که هرگزززززز نشده به دل یکی بشینم؟

اصلا مگه میشه؟بعد از ۲۲ سال؟

سلام سلام راستش حس مشابه شما رو نداشتم چون عموما این منم که به بقیه بی توجه ام 😅با خوندن تاپیک تون ...

من اونقدر اجتماعی نیستم

کم حرفم و با یک عده خاص میتونم ارتباط بگیرم

دست خودم نیست

اصلا اینطوری نیست که خدایی نکرده از غرور یا تکبر باشه ها

کلا معاشرت با یکسری افراد خاص برام لذت بخش

دوستام میگن من بی توجهمولی چه توجهی؟ واقعا جطوری باید توجه کنم؟ برم صاف زل بزنم تو چشم طرف؟صادقانه ب ...

به عنوان دختر لازم نیست که به کسی زل بزنید پسری که واقعا اهمیت بده و جربزه داشته باشه خودش اقدام میکنه 

راجب به دل کسی نشستن بیایید اول ببینید نظر دلتون راجب خودتون چیه؟ خودتون چه حسی از خودتون میگیرید؟ واقع بینانه به این قضیه فکر کنید ( اگه بخوایم مدام خودمون رو درگیر افکار دیگران کنیم اونم با وضعیت تاسف باری که جامعه داره سمتش میره هیچی به خصوص از خانوم ها باقی نمیمونه همه مون باید مدام تغییر کنیم بدون هیچ خوشحالی واقعی ای ) 

با توجه به توضیح تون راجب شخصیت و ظاهر تون منطقیه آدمای الکیه کمتری دور و بر تون میان و این نکته مثبتیه نه منفی پس مواظب خودتون باشید 🦋

راجب خجالتی بودن هم اگه حس میکنید براتون مشکل سازه می تونید روش کار کنید ولی اندکی خجالتی بودن که نه ، میشه گفت حیا برای دختر قشنگه :) 🌱 

من اونقدر اجتماعی نیستمکم حرفم و با یک عده خاص میتونم ارتباط بگیرمدست خودم نیستاصلا اینطوری نیست که ...

متوجه شدم منم خیلی اجتماعی نیستم در حقیقت تایپ شخصیتیم درون گرا است ولی به عنوان یه دختر وقتی دختر یا خانومی رو میبینم که به دل ام میشینه یا نکته مثبتی داره که لازمه بهش یادآوری کنم مخصوصا مواقعی که محیط موجب استرس شخص شده نمیتونم ساکت بشینم 😅

به عنوان دختر لازم نیست که به کسی زل بزنید پسری که واقعا اهمیت بده و جربزه داشته باشه خودش اقدام میک ...

عزیزم تا کی زل نزنم و اون مغرور بی حاشیه باشم؟؟🥹

واقعیتش از خودم خوشم نمیاد

ابنطوری نبودما اینطوری شدم

درست که در درجه اول باید عاشق خودمون باشیم، ولی انسان یک موجود اجتماعی

نمیگم برام فرش قرمز پهن کنن ولی من واقعا سهمم از این دنیا یکبار به چشم اومدن نبود؟🫠

عزیزم تا کی زل نزنم و اون مغرور بی حاشیه باشم؟؟🥹واقعیتش از خودم خوشم نمیادابنطوری نبودما اینطوری شد ...

میخوام خودتون نتیجه بگیرید چون مفید تره و قضیه راجب خودتونه قصد دارم چندتا سوال بپرسم 

با توجه به شرایط زمانه به نظرتون آدمی که با زل زدن نظرش جلب بشه چقدر موندگاره؟ 

صرف دل بردن از کسی فایده است یا ضرر ؟ ( همه جوانیش رو بسنجید ) 

حالا گیریم آمد و ماندنی شد به نظرتون تو چندتا دعوا قراره بگه تقصیر تو بود؟ 

نظرات جامعه رو میدونم منتها به نظرتون ساختار وجودی زن ناز کردنه یا ناز خریدن ؟ وقتی زن ناز رو بخره و مرد بخواد ناز کنه چه اتفاقی میوفته ؟ 

در پایان به نظرم آدم های خجالتی با ظاهر ساده هم اگر با چشم صحیح دیده بشن دوست داشتنی ان و امیدوارم اتفاقات خوبی براتون بیوفته🌱

میخوام خودتون نتیجه بگیرید چون مفید تره و قضیه راجب خودتونه قصد دارم چندتا سوال بپرسم با توجه به شرا ...

والا ۲۲ سال ناز میکنن هیچی نشده

به جهنم باقی عمرم هم ناز کنم ببینم چی میشهههه

ممنون همچنین شما❤️ بهترین ها براتون رقم بخوره🫶