2777
2789

اگه شجاع بودم با خانوادم بحث میکردم میرفتم تهران کار می‌کردم یه خونه کوچیک با اجاره میگرفتم و هر ماه یه کتاب در مورد ریاضیات میخریدم یا فیزیک:)و یه کار معمولی میگرفتم و تا آخر عمر فقط کتاب میخوندم غذاهای خوشمزه میخوردم فیلم میدیدم 

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))
اگه شجاع بودم ی شخصیو میکشتم

منم 

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون عقد طلاق میگرفتم‌

این همه کش نمیدادم و ابروریزی هم‌نمیشد 

الان شجاعت دارم‌‌ولی  صد حیف   که پنج شش سال عمرم تلف شد 

و اسیب هایی ک تا ابد همراهمه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
همون عقد طلاق میگرفتم‌این همه کش نمیدادم و ابروریزی هم‌نمیشد الان شجاعت دارم‌‌ولی صد حیف که پنج ش ...

دقیقا درکتون میکنم😔

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

یک جا تو زندگیم شجاعت داشتم و شدیدا راضی هستم از انتخابم و اینکه به حرف عقل و دلم کردم. ولی درکل اسمشو شجاعت نمیشه گذاشت اگر میتونستم چشمم رو خانواده ام ببندم قطعا یک خونه مجردی میگرفتم و دور از همه زندکی میکردم ازدواجم نمیکردم.