2777
2789

سلام خانمها.من ۱۸ روز پیش جنین انتقال دادم. تا دیروز هیچ علامتی نداشتم فقط بیبی چکم مثبت شد و آزمایشمم مثبت.دکترم فعلا نیستش فقط دستیاراش بارداریمو تایید کردن اما گفتن داروهامو ادامه بدم. اما از دیروز وقتایی که دراز کشیدم خوبم اما کمی که راه برم و سرپا باشم دلم درد خفیفی میگیره. نگرانم نکنه این بار هم سقط بشه. خیلی استرس دارم. مدام شیاف و آمپول میزنم.  کسی هست این درد رو تجربه کرده باشه و بارداریش بدون مشکل ادامه پیدا کرده باشه؟

یعنی میشه برای منم بشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا عادی هست این درد. استراحت کن توالت فرنگی رابطه ممنوعاسترس ممنوع

تجربه کردید یا از اطرافیان دیدید؟یه لک خیلی کم و کمرنگ قهوه ای هم دیدم

یعنی میشه برای منم بشه؟؟؟

تجربه کردید یا از اطرافیان دیدید؟یه لک خیلی کم و کمرنگ قهوه ای هم دیدم

برو دکتر اگر لک دیدی ولی اگر قلب باشه باید شیاف پروژسترون مقعدی بذاری. در ضمن اکثر خانم ها این هفته ها درد زیر شکم و.... دارند

حدودای ۳ و ۴

طبیعی باردار شدم اما از همین حدود درد شدید و سفتی زیر شکم داشتم مخصوصا موقع نشستن  دلیلش سفتی جدار رحم و جاباز کردن رحم بود  سعی کن بیشتر روز رو دراز بکشی فقط برای دستشویی و نماز بلند شو   مراقب باش یبوست نشی  فکر کنم چند هفته این درد طول بکشه     بارداری دوم اینطور نبودم دلیلش این بود که جدار رحم بارداری اول نرم میشه و راحت بزرگ میشه  به خاطر همین پرسیدم سقط قبلیت چند هفته بود  سونو ۷ هفته واژینال که دادم بچه شبیه عروسک خرسی بود  ی گردی بزرگ بدنش ی گردی کوچیک سرش چهار تا گردی خیلی کوچیک دست و پاهاش  گفتم شاید دلت بخواد بدونی الان چه شکلیه