2777
2789
عنوان

ازدواج

196 بازدید | 21 پست

سلام دوستان... 

وقتتون بخیر باشه... 

من یک دختر 20 ساله هستم و دانشجوی روانشناسی ام... 

چند وقتی هست که به طور مجازی با یک آقایی آشنا شدم... 

ایشون قصد ازدواج دارن و ازم درخواست کردن که بیشتر آشنا بشیم و... 

حتی ما تحت نظر خانواده ها با هم قرار گذاشتیم و حضوری هم رو دیدیم... 

ایشون از همون ابتدا از من خوششون اومد و منتظرن تا من بهشون جواب بدم که اوکی هستم به ادامه آشنایی یا خیر...

ایشون کارشناسی ارشد دارن... 

کارمند شرکت نفت هستن... 

خونه دارن... 

ماشین دارن... 

چهره معمولی دارن که من اوکی هستم...

از همه لحاظ کیس خوبی هستن... 

اما 12 سال از بنده بزرگترن... 

خانواده ام راضی هستن و خودم هم با اینکه سنی ندارم و اختلاف سنی داریم اوکی هستم...

و اینکه خودم تمایل به ازدواج دارم...

شاید واقعا دیگه کیسی به این خوبی سر راهم قرار نگیره... 

البته حتما مشاوره میریم اما میخواستم نظر شما رو هم بدونم...

قبول کنم بیشتر آشنا بشیم؟؟؟

♡ Face Myself ♡

اسی ‌به عنوان کسی که پدرم ۱۱ سال بزرگ تر از مادرم هست

میگم نه

خیلییی سر همین اختلاف دارن

ولی شرایط طرف خوبه خدایی

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قبول کن منم شوهرم ۱۲سال ازم بزرگتره فقط بعضی جاها نباید انتظار داشته باشی که کامل درکت کنه 

بلاخره ما اول راهیم و دوست داریم خیلی چیزارو تجربه کنیم شاید یکم به علاقه هات صددرصد اهمیت نده 

اولا ، خوش لخت بشی عشق من 🧡🧡✨😘 

دوما ، ببین ندای دلت چیه

سوما، منم با کراشم ۱۲ سال فاصله سنی دارم ، مردا پیر تر ب بلوغ عقلی میرن بنظرم معقوله عزیزم 

مهم اینه ک دلاتون ب هم نزدیک باشه عزیز من🧡🧡🧡✨

قبول کنید

حتی ایشون مشاوره و... قبول دارن و لازم میدونن 

با این که پخته هستن اما احساساتشون رو هم به جا بروز میدن یعنی اصلا اونطوری نیستن که حوصله نداشته باشن و... 

♡ Face Myself ♡

اسی ‌به عنوان کسی که پدرم ۱۱ سال بزرگ تر از مادرم هستمیگم نهخیلییی سر همین اختلاف دارنولی شرایط طرف ...

آره شرایطش عالیه و مناسب 

با خودم میگم همیشه که نمیشه طرف همه چی رو با هم داشته باشه تازه من زیاد دنبال چهره جذاب و فلان نیستم حالا به هر دلیلی حتی دوست دارم من ازش خوشگل تر باشم که همینطوره 😂

♡ Face Myself ♡

اره قبول کن منم شوهرم ۱۲سال ازم بزرگتره فقط بعضی جاها نباید انتظار داشته باشی که کامل درکت کنه بلاخر ...

میفهمم چی میگی 

ولی حس میکنم کلا ایشون خیلی با درک و فهمن

اخلاقشم خوبه لامصب 😂

♡ Face Myself ♡

اولا ، خوش لخت بشی عشق من 🧡🧡✨😘 دوما ، ببین ندای دلت چیهسوما، منم با کراشم ۱۲ سال فاصله سنی دارم ، ...

چه خوش قلبی جیگررررر

شما هم در کنار هم خوشبخت بشید نفسسس

آره منم موافقم یکم تو تردید بودم بخاطر سن خودم و اختلاف سنیمون همین وگرنه ازش خوشم میاد چون اخلاق داره واقعا 

♡ Face Myself ♡