ساچلی یعنی کسی که موهای سرش بلند و پرپشت باشه به عبارتی همون گیسو کمند
گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»
حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از اسمهایی که نیاز نباشه معنیشونو سرچ کنم خوشم میاد
گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»
به نظدم معنیش جالب نیست خب شاید اصلا گیسو کمند هم نشه تلفظشم شاید تو منطقه خودتون جالب باشه ولی تو غیر ترکی به نظدم عجیب غریب میاد یکم بازم هر طور خودتون میدونید همون درسته
الآی آدونیس آتریسا ............ این جور اسامی زیادن
به جز الای کدوم اینا معنیش واضحه؟😐