2777
2789
عنوان

تسلیت به کرمانی های عزیز و خانواده اون شش تا فرشته🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 28 پست
۴نفردانش اموز یه مربی وبچه فوت شدن متاسفانه تواین تصادف

الهی بمیرممم

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

طفلیا 😔 

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلیا 😔

💔💔

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

سلام 

عزیزم یه تاپیک زده بودی درمورد رلت قهر بودین میشه لطفاااا بگی چیشد بهم برگشتین؟

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

سلام عزیزم یه تاپیک زده بودی درمورد رلت قهر بودین میشه لطفاااا بگی چیشد بهم برگشتین؟

سلام کاربری خودش تعلیق شده گفت جوابتو بدم

اره چطور مگه

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
سلام کاربری خودش تعلیق شده گفت جوابتو بدماره چطور مگه

آها اتفاقی تاپیک و دیدم خوندمش کنجکاو شدم دیدم دیگه حرف نزدین واسه همین پرسیدم 

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

آها اتفاقی تاپیک و دیدم خوندمش کنجکاو شدم دیدم دیگه حرف نزدین واسه همین پرسیدم

اره عزیزم اشتی کردن خدارو شکر رابطشون هم خیلی خوبه

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

سلام خانم گل

خوبید

داخل یه تاپیکه معرفی دع ا  نویس

یه دع.انویسی به اسم جاج محمد و معرفی کرده بود

کجای امازاده کوه هستن ایشون

چه روزایی میشه رفت پیششون

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫
فکر غزه و خاورمیانه نیست فکر آمریکا و لس آنجلس که بیشتر از ۶۰۰۰ تحریم بهش وصل کرده احمق🤣😂غربگدا کل ...

@niniyar  

جای همچین ادم بی شخصیتی توی نینی سایت نیس

صدای خانوادشو همه جا پخش. میکنه واق واق کردن. صدای خانوادگیش و نژادش😅

باباش برای غزه کارگری میکنه فک میکنه همه مث خودش بیچارن

کاربر جدید نیستم💚  دوستان عزیز بنده هر نظری میدم صرفا انتقاد و تفکر خودمه من با شما هم فکر نیستم لطفا اگه مخالفتی دارین ریپ نزنین چون شما نظر خودتونو دادین منم نظر شخصی خودمو🫶🏻

فکر غزه و خاورمیانه نیست فکر آمریکا و لس آنجلس که بیشتر از ۶۰۰۰ تحریم بهش وصل کرده احمق🤣😂غربگدا کل ...

بای بای

بسوز و فشار بخور😁❤️

کاربر جدید نیستم💚  دوستان عزیز بنده هر نظری میدم صرفا انتقاد و تفکر خودمه من با شما هم فکر نیستم لطفا اگه مخالفتی دارین ریپ نزنین چون شما نظر خودتونو دادین منم نظر شخصی خودمو🫶🏻

@niniyar جای همچین ادم بی شخصیتی توی نینی سایت نیسصدای خانوادشو همه جا پخش. میکنه واق واق کردن. صدا ...

@niniyar 

جای همچین افراد بی شخصیتی فحاشی تو نی نی سایت نیست 

این خانم تاپیک زده و ب شهدا حادثه بندرعباس توهین کرده من جوابشو دادم اون تاپیک رو ترکوندید حالا اومده اینجا توهین و فحاشی و ادامه واق واق و هاپ هاپ  کردن خودشو و خانوادش اینجا ادامه میده و فحاشی می‌کنه 

خودش تو طویله بزرگ شده بدبخت فکر می‌کنه همه مثل خودش واق واق میکنن 

کارگری شرف داره به توهین به شهدای بندر عباس غرب گدا بیچاره 

@niniyar  

@niniyar جای همچین ادم بی شخصیتی توی نینی سایت نیسصدای خانوادشو همه جا پخش. میکنه واق واق کردن. صدا ...

@niniyar  

تاپیک سیاسی هم زده و توهین شده به شهدای غزه و شهدای بندر عباس و فحاشی ب دیگر کاربران

جای همچین فحاشی ها بی شخصیت بی خانواده ای تو سایت نیست 

تعلیق کنید کمتر واق واق کنه تو سایت