2777
2789
عنوان

فولیکول به دیامتر 10mm یعنی چی

111 بازدید | 11 پست

امروز سونو گرافی دادم نوشته تخمدان چپ دارای فولیکول به دیامتر10mm

چیه؟بده؟

مجردم هستم

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای بارداری باید فولیکول ۱۸ به بالا داشته باشی تو هر بار پریودی تخمدان شروع به تشکیل فولیکول میکنه که کیسه ایه که حاوی تخمکه و موقع تخمک گذهری اگر سایزش مناسب باشه آزاد میشه و اگر نه ازاد نمیشه و ممکنه تبدیل به کیست بشه در هر صورت از الان پیگیر باش زیر نظر متخصص که بعد تاهل به مشکل برنخوری این سایز هم بیتگی داره تو چه موقع از سیکلت سونو داده باشی

برای بارداری باید فولیکول ۱۸ به بالا داشته باشی تو هر بار پریودی تخمدان شروع به تشکیل فولیکول میکنه ...

یعنی تخمک که آزاد میشه میشه روز ۱۴ سیکل درسته؟

یعنی تخمک دوهفته میمونه بعد پریود میشیم؟ اگه مجرد باشیم و رابطه نداشته باشیم برای بچه دار شدن 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

برای بارداری باید فولیکول ۱۸ به بالا داشته باشی تو هر بار پریودی تخمدان شروع به تشکیل فولیکول میکنه ...

چشم خیلی ممنون

من دو ماهه دارم قرص وروژست میخورم دربارش ک خوندم نوشته بود تخمک گذاری رو متوقف میکنه ب صورت موقت

یعنی ممکنه بخاطر اون باشه ک فولیکولم۱۰بود؟

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
امکان داره تو چه زمانی از سیکلت سونو دادی

روز۱۴سیکل

ببخشید دیر جواب دادم برقامون رفت وای فای خاموش شد

25روزه

پس احتمالا شما روز ۱۴ که سونو دادی فولیکول غالبت ازاد شده بوده شما اگر دفعه بعدی خواستی سونو بدی حول و حوش روز دهم و یازدهم سونو بده تا ببینی چندتا فولیکول غالب داری و اون فولیکول ۱۰ هم احتمالا کیسته