2777
2789
عنوان

خانوم های شاغلن نی نی سایت

192 بازدید | 13 پست

سلام از خانومای شاغل سوال داشتم 

میشه بگن موقعی که حقوق میگیرن برخورد همسرشون چجوریه؟؟؟

همه ی مردا به حقوق همسرانشون چشمم دارن؟؟

من عقیده ام اینه خانومی که شاغله خیلی مسئولیت به دوش داره از محیط کار بگیر تا کارای خونه،بچه داری،رسیدگی به شوهر و ....ولی داره کار میکنه که با همسرش پیشرفت کنه کار میکنه پس انداز کنه و موقع خرید خونه و ماشین کمک حال شوهرش باشه 

ن اینکه حقوقش خرج مایحتاج خونه بشه 

میشه شمام نظراتتونو بگین؟

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

از اول مرزبندی نکردم در مقابل همسرم هر بار اپارتمان خرید به نام من کرد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی هزارتومن از حقوقم تو خونه خرج نمیکنم همه اشو واسه خودم خرج میکنم 

شوهرم نه هیچ چشمی به پولم نداره فقط برای پول دادن به خودم یکم ادا در میاره چون از خودم درامد دارم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

فقط اینو میدونم که اکثراً خانومای شاغل از این بابت با شوهرشون مشکل دارن ...مردا بیشتریا تو این زمینه بی جنبه ان

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من با همسرم قرار گذاشتم تا یه بازه ای که قسطهای اپارتمان تموم بشه هردو هرچی داریم بذاریم وسط.از اول هم هرچی میخره میزنه به نام من.بعد اینکه خونه و ماشین مورد علاقمون رو داشتیم یه مدت حقوقمون رو صرف خودموم بکنیم برای مسافرت و خرید و جراحی زیبایی و ... البته همش هم خانوادگی نه اینکه تنهایی بریم.بعد دوباره پس انداز کنیم برای بهتر کردن خونه و ماشین و خرید آپارتمان برای پسرم

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94
من حتی هزارتومن از حقوقم تو خونه خرج نمیکنم همه اشو واسه خودم خرج میکنم شوهرم نه هیچ چشمی به پولم ند ...

حتما درآمد همسرت خوبه 

من یه شوهر سابقم قبلا من برا کار ثبت نام کرده بودم میگفت اگه بری سرکار دنگی دنگی خرج میکنیم من حرص می‌خورم تو پولامو نگه داری و من خرج کنم

الان قصد شاغل شدن دارم بخاطر همین میپرسم

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

حتما درآمد همسرت خوبه من یه شوهر سابقم قبلا من برا کار ثبت نام کرده بودم میگفت اگه بری سرکار دنگی دن ...

اره خداروشکر درامدش خوبه 

خب ادم ها باهم فرق میکنن البته تو میتونی حقوقت کمتر بگی تا راحت تر واسه خودت پس انداز کنی 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
ینی چجوری؟؟

یعنی حقوقم رو برای خودم جداگانه جمع نکردم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)