2777
2789
عنوان

عقدم و خونه مادرشوهرم

156 بازدید | 14 پست

یه ماه قراره اینجا بمونم دوباره البته خانواده شوهرم اصرار دارن 

بچه برادرشوهرم میره دسشویی و یادش میره خاموش کنه ،مادرشوهرم میگه برق رو براش خاموش کن

در میزنن میگه برو پایین باز کن و هرکسی میاد، تو بیا پذیرایی کن .مثلا بچه خواهرشوهرم نذری داشتن و اورده برامون ،ب من گفتن برو پایین ازش بگیر

جاریم که میاد به من میگه برو براش بالشت بیار

وا چرا یک ماه اونجا بمونی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بزرگ بگیر یعنی اصلا با بچه ها گرم نگیر و فقط تو جمع بزرگا باش

و خودتو سرگرم غذا و ظرف و سفره پاک کردن کن 

کاراتو یواش یواش انجام بده 

بخودت برس 

دوش بگیر و زماندار 

خدایا شکرت 

به هیچ وجه زیاد خونه مادرشوهرت نمون

هرچی اونجا طولانی تر بمونی ارزش خودتو بیشتر میاری پایین

وقتی دیر ب دیر بری مشتاقتن منتظرن بری

وقتی همش اونجا باشی وقتی بری میگن اه باز این اومد 

حالا ببین کدوم بهتره

.
با هیچکدوم مشکل ندارم ب جز آخری .اگرم جاریت باردار باشه باز مشکلی نی

نه باردار نیست

میگه پشتش درد نگیره با وجود اینکه پشتی هم هست

یه حسی بهم دست داد که کلفت اونم

به هیچ وجه زیاد خونه مادرشوهرت نمونهرچی اونجا طولانی تر بمونی ارزش خودتو بیشتر میاری پایینوقتی دیر ب ...

میدونم 

ولی چیکار کنم

خانوادم از یه طرف بداخلاقی میکنن و راهمون ۱۷ساعت فاصلس

شوهرمم میگه نرو و بمون

خودتو بزرگ بگیر یعنی اصلا با بچه ها گرم نگیر و فقط تو جمع بزرگا باشو خودتو سرگرم غذا و ظرف و سفره پا ...

ممنون ازت 🧡من از ۶صبح تا ۸شب میرفتم کار بعد یه تخم مرغ میاورد میگفت بیا شام بخور خسته ای 

بالاخره یه کمکای کوچیکی بد نیست نکنه انتظار داری عین یک ماه عین مهمون فقط استراحت کنی و پذیرایی کنن ...

کمک به مادرشوهرم مشکل ندارم

ولی اینکه خواهرشوهر و جاری بیاد و فقط من کار کنم فک نکنم این کمک باشه !!