2777
2789

اگه معدل بالای ۱۹ باشه فیزیو میاری

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

رادیولوژیم میشه

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن چیز خوبی قبول نمیشی حداقل ۲۰ الی ۳۰

درصد باید بزنی 

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

یعنی حتی اگه همه درس ها تو کنکور صفر بزنیم ؟؟

نههه

خیلی تراز وحشتناکی میشه ، میشه ۶۸۰۰ که پیراپزشکی آزاد هم نمیاری

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

یعنی حتی اگه همه درس ها تو کنکور صفر بزنیم ؟؟

اگه صفر باشه نباید اشتباه کنی و بزنی ولی منفی دربیاد

کلا نزن یا هم سوالایی که بلدی

حتی پرستاری هم نمیشه ؟؟ مگه نمیگن ۶۰ درصد نهایی ۴۰ درصد کنکور

فک نکنم 

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

آره🥲

همچین کار اشتباهی نکنیاااااااا

پرستاری رشته ای هست که ازاد خودگردانش حداقلش ۷۵۰۰ ترازشه 

به هیچ عنوان این کارو نکن

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

اگه صفر باشه نباید اشتباه کنی و بزنی ولی منفی دربیادکلا نزن یا هم سوالایی که بلدی

شما دوازدهمید ؟؟ 

من پایه نسبتا خوبی دارم داخل شیمی و زیست ولی چون مدرسه میرم دیگه وقت نکردم درست تست بزنم 

وگرنه تابستون کل شیمی و زیست دهم خوندم 

امسال هم زیست تست زدم ولی جمع و جور نیست چیزایی که خوندم ولی نهایی کاملا خوندم 

همچین کار اشتباهی نکنیااااااااپرستاری رشته ای هست که ازاد خودگردانش حداقلش ۷۵۰۰ ترازشه به هیچ عنوان ...

شما دوازدهمید ؟؟ 

من پایه نسبتا خوبی دارم داخل شیمی و زیست ولی چون مدرسه میرم دیگه وقت نکردم درست تست بزنم 

وگرنه تابستون کل شیمی و زیست دهم خوندم 

امسال هم زیست تست زدم ولی جمع و جور نیست چیزایی که خوندم ولی نهایی کاملا خوندم