2777
2789

سلام دوستان من تو بچگی یه سری اسیب ازسمت خونوادم داشتم که اعتماد بنفسم رو کشته بودن الان بازبهترشده با خونوادم خیلی راحت حرفام رو میزنم با همسرم ولی با خونواده همسریا فامیل واقوامی که دخالت میکنن توهین میکنن یا تیکه میندازن نمبتونم دفاع کنم حتی قبلش جلو اینه تمرین میکنم کلی حاضرجوابی هارو میخونم ولی اون لحظه نمیتونم میخوام  جواب بدم ولی نمیشه بااینکه ترسی ندارم 

بنظرتون چیکارکنم کسی این مدلی بوده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون جوابی که میخوای بدی تنده اینطوری میشی محترمانه جواب بده 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

منم مثل تو ام عزیزم اگه ارادت قوی باشه و بخوای قطعا میتونی تغییر کنی من الان خیلی بهتر شدم یه مدت قشنگ جواب همه رو میدادم ولی بعدش ک فکر کردم واقعا دیگه روم نمیشد جواب یه سریا ک بی ادب بودن و با بی ادبی بدم واسه همین سکوت و ترجیح دادم فقط کافیه ک بخوای. 

به نظرم یه ورزش رزمی برو دیگه نمیخادروی گفتارت وحاضرجوابیت وقت بزاری وتمیرین کنی چون خودشون یادمیگیرن باهات چطور صحبت کنن البته بعدازشکستن فک یکی ازاونا😃😃😃😃

خوشبحالت همش برمیگرده به اعتمادبنفسی که ازبچگی خونواده بهمون میدن

نمیدونم والا

اتفاقا اونا همیشه جلومو می‌گرفتن میگفتن اینجوری نکن ولی من گوش نمیکنم

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
😂😂😂

بجان تو جدی میگم,دنیارو باحرف وچرت وپرت بقیه جدی نگیر,بزارجونشون دراد تو زندگیتوکن فکرتومشغول حرفای دیگران نکن ببین بخندبهشون وبگواااااااخ که اگه خواهربروسلی بودم هم جرات داشتی اینجورباهام حرف بزنی 😃😃😄😄

مثلا دلتون واسه کسی میسوزه ؟

نخ فقط اون لحظه فکرمیکنم اگه اون حرفی که تو ذهنم میاد رو بگم خیلی بی ادبانه نباشه 

چون ازبچگی همیشه برا هرکلمه حرف زدنم نصیحتم میکردن