2777
2789
عنوان

خیلی امیدواربودم این ماه

146 بازدید | 23 پست

خدایا منو دیگه نمیبینی دیگه چیکار کنم 😢😢😢این ماه التماست کردم منم مثل بقیه مادر بشم ولی بازم نخواستی میخوای دروغ بگم بهت خدا جون دیگه از حرف های که میزنن ناراحت نمیشم دیگه زن حامله توخیابون میبینم آه نمیکشم دیگه شوهرم بچه نمیخواد دیگه کم آوردم خدا جونم😭😭😭😭😭😭هرماه باید انتظارالکی بکشم 

میشه برام دعا کنید حالم خیلی بده😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم منتظرم خسته شدم دلم میخاد خانواده شوهرمو زودخوشحال کنم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
ایشالله عزیزم من که با شوهرم همش دعوا داریم دیگه خسته  شدم😥😥😥

چرادعوا شماها ک مقصرنیستین خواست خدا هست.منم این ماه نشونه تخمک گذاری داشتم ولی اقدام درستی نداشتم شوهرم خسته بود چن باراقداممون خراب شد

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
چرادعوا شماها ک مقصرنیستین خواست خدا هست.منم این ماه نشونه تخمک گذاری داشتم ولی اقدام درستی نداشتم ش ...

من دیگه خسته شدم از حرف خواهرشوهرام 😢😢شما دکتر رفتید؟چند وقته اقدامی؟