2777
2789
درسته ،سه سال پیش چهارتومن گرفتن این خوب گرفته ،والا من به این نمیگم دست مزد اسمش رشوست برای دادن ن ...

اره دقيقا

ديگه خودشون اسم شرافتمندانه ميذارن روش

همون رشوست دقيقا

اينم سه سال پيش ٤ ميگرفت الان فعلا ٨ ميگه

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
دكتري كه ٤٠ ميليون سر خود از شما گرفته رو اعدام ميشه كرد عزيزم😂😂😂محالهحالا چطوري شده شما اين پولو ...

چرا محال دادم که میگم کلا همینه نرخش یا یه سکه دکتر شما مفت می گیره

با فراغ بال دادم یه لحظه نمی تونستم به کنسلی آی بخشنامه و غیره فکر کنم

دکتر راوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا محال دادم که میگم کلا همینه نرخش یا یه سکه دکتر شما مفت می گیرهبا فراغ بال دادم یه لحظه نمی تونس ...

جدا از ٤٠ ميليون زير ميزى 

چقد به بيمارستان داديد؟

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
جدا از ٤٠ ميليون زير ميزى چقد به بيمارستان داديد؟

بله زیرمیزیش ۴۰ برای خود بیمارستان با اتاق خصوصی و پمپ درد و دو نفر همراه مجموعش شد ۳۰ میلیون بیمارستان پاستور نو تهران

آذر امسال

دزد بوده این دکتره دیگه ،دوبله سوبله هم حساب نکرده غارتت کرده

قیمت گرفتم از چند دکتر در حد و اندازه خودش همین حدودا و یا کمی بیشتر بود متاسفانه سزارین دکترت باید خوب باشه وگرنه به مشکل میخوری

قطعا که بی وجدانیه

قیمت گرفتم از چند دکتر در حد و اندازه خودش همین حدودا و یا کمی بیشتر بود متاسفانه سزارین دکترت باید ...

جراح متخصص خوب تو کرج انتخاب کردیم برای هیچ کدوم آنقدر زیاد درخواست نکردن ،دکتر کرج تهران چطوری آنقدر با هم فرق داره قیمتشون🫤

جراح متخصص خوب تو کرج انتخاب کردیم برای هیچ کدوم آنقدر زیاد درخواست نکردن ،دکتر کرج تهران چطوری آنقد ...

دیگه اونجا کرجه اینجا تهران

کوچه به کوچه اش قیمتاشون فرق داره وای به منطقه اش مثل این میمونه بگی چرا بیمارستان گاندی اتاق خصوصیش ۱۲۰ درمیاد بیمارستان فلان ۳۰

وقتی اسم درآورده باشی چهارتا کنفرانس بین الملی هم رفته باشی همین میشه

منم وقتی گفت شاخام دراومد اما وقتی از چندجا دیگه اب پرسیدم دیدم همینه