narenjiam مدیر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2143 عنوان تو تل ی سرچ زدم کانال همسریابی 🤣🤣🤦🏼 | مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 67 پست سلام بچه ها تو تل ی سرچ زدم کانال همسریابی دائم ، پشمام ریهت اصلا🤣🤣🤣🤣🤣😳 آگهی میدن واسه ازدواج 🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏼زنا واسه شوهر آکهی میدن کردا واسه زن گرفتنشرایط شون هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏼 1403/11/20 | 18:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narenjiam مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2143 اخه بعده طلاقم خاستگارندارم کسی حاضرنیس بایه بیوه بی پول ازدواج کنه ی کانال هست تو تل ، درباره کائنات و جذب و ایناست ، میخوای لینکشو بفرستم برات؟♥️
رنگین_کمون_83 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 5532 خیلی مادیاتی شدن😂🤦🏼من دانشجو معلمم هیچی ندارم😂😑🤦🏼 نگران نباش هنوز فرصت زیاد داری😁
مشhani عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 879 سایته😳🙄خب یعنی آنلاین شو پیدا میکنید😅 اره😃😍 نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم
narenjiam مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2143 والاخواهر دیگه حوصله اینچیزارو ندارم دمت خیلی گرم حالا امتحان کن ، ضرر نداره
مشhani عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 879 ی کانال هست تو تل ، درباره کائنات و جذب و ایناست ، میخوای لینکشو بفرستم برات؟♥️ نه قربونت برم حوصله ندارم والا نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم
مشhani عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 879 حالا امتحان کن ، ضرر نداره اخه قبلنا ک سنم پایین تربود انجام دادم اصلاحوصلشونداشتم قربون دستات نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم
narenjiam مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2143 نه قربونت برم حوصله ندارم والا منم دارم سروع مبکنم دوتایی ، بیا دیگهاز سوهر آنلاین ک بهتره ، فوقش دو ماه زمان ببره هاخیلی تضمینیه من دو شبه شروع کردم😂👌🏼
narenjiam مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2143 اخه قبلنا ک سنم پایین تربود انجام دادم اصلاحوصلشونداشتم قربون دستات چ مدلیشو ، جواب داد؟
titi9080 عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2802 ی کانال هست تو تل ، درباره کائنات و جذب و ایناست ، میخوای لینکشو بفرستم برات؟♥️ به من بفرست ما را از مرگ می ترسانند؛ انگار که ما زنده ایم
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 8650 ی مورد هست تو هامبورگ هست 😂😂😂 یعنی این آدم با خانوادش نمیتونن یه زن بگیرن اومدن سایت همسفر یابی🤣🤣دنبال ی همسفر برای هامبورگ میگردن؟؟🤔 ♦️من مرد هستم♦️ 💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
رنگین_کمون_83 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 5532 گل به دهنت .دقیقااکثرا دنبال زن شاغلن 💫آره واقعا حالا بعضی پسرا خودشون تحصیل کرده ان یا موقعیت خوبی دارن و مولدارن به هر حال حق شونه بخوان با یه دختر سطح بالا که هم کفو خودشونه ازدواج کنن ولیی بعضی پسرا نه موقعیت اجتماعی دارن نه خانواده خوبی اما دنبال دختر کارمندن
narenjiam مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2143 یعنی این آدم با خانوادش نمیتونن یه زن بگیرن اومدن سایت همسفر یابی🤣🤣دنبال ی همسفر برای هامبورگ میگ ... نمیدونم واقعا😂😂🙄
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 8650 نمیدونم واقعا😂😂🙄 نتیجه اخلاقی اینکه ،،، گول ظاهرو نخورید ,,،،، هامبورگ کشکه همین دورقوض آباد خودمونه طرف🤣🤣 ♦️من مرد هستم♦️ 💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
narenjiam مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2143 نتیجه اخلاقی اینکه ،،، گول ظاهرو نخورید ,,،،، هامبورگ کشکه همین دورقوض آباد خودمونه طرف🤣🤣 ایول ، حق گفتی😂😂😂🧡👍🏼