narenjiam مدیر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2143 عنوان تو تل ی سرچ زدم کانال همسریابی 🤣🤣🤦🏼 | مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 67 پست سلام بچه ها تو تل ی سرچ زدم کانال همسریابی دائم ، پشمام ریهت اصلا🤣🤣🤣🤣🤣😳 آگهی میدن واسه ازدواج 🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏼زنا واسه شوهر آکهی میدن کردا واسه زن گرفتنشرایط شون هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏼 1403/11/20 | 18:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشhani عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 879 بعد ثبت نام هر روز پیام دارید ؟ نه هروز مثلا اگ یکی فرممو خونده باشه قبول داشته باشع ب واسطه میگه و واسطه هم فرمشوبرام میفرسته اگ خوشم اومد ب واسطه میگم بعدخود واسطه دست ب کارمیشع نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم
دخترک_جذاب2o عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 7193 نه هروز مثلا اگ یکی فرممو خونده باشه قبول داشته باشع ب واسطه میگه و واسطه هم فرمشوبرام میفرسته اگ خو ... اگه اینطوری باشه خوبه پسبرای ثبت نام و اینا پول میخاد ؟
نیکی0 عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 70238 چی هست هم سفر پیدا میکنی :/ مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
امیلی_دیکنسون عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 12216 هم سفر پیدا میکنی :/ واقعیه چرا هم خانوما اقا میخوان همه اقاها خانم میخوان😐😂 یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
مشhani عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 879 اگه اینطوری باشه خوبه پسبرای ثبت نام و اینا پول میخاد ؟ نه اصلاااا من پول پرداخت نکردم فقط اگ میخوای کاربریت ارتقاپیداکنه پول میخواد ک اونم مهم نیس نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم
narenjiam مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2143 الان یسری خنگ متوجه نمیشن منظورت کرد نیست جان عزیز خودم متوجه نشدم؟
narenjiam مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2143 الان یسری خنگ متوجه نمیشن منظورت کرد نیست الان خوندم ، مردا😂🤦🏼 وای اره شرمنده 🧡
narenjiam مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2143 اره خودشون عضو میکنن 🤢 عکس میذارن 🤣 خیلی سم بودیکی تو هامبورگ زندگی کیکرد خونه و ماشین هم داشتم ،مهندس پرواز بوده😂😂
narenjiam مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2143 چندتا اشتباه تایپی داری اره دیدم خیلی وقته اما بنظرم زشته چون خیلی بیش از حد تند تایپ میکنم ✨👌🏼
narenjiam مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2143 وای من رفتم کانال صیغه حالم بد شد دخترای بی حیای زیادی اونجا عکس میدن هرروز عکس یه نفر میتونستی ببین ... شت😂😂🙄😑
narenjiam مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2143 حالا همسفر یاب هم سرچ کن اون جذاب تره شت ، برنامه ست؟😂😂😳
imzahrw عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 14833 بنده خدا مشخصه ک اشتباه تایپیهولی من توسایت ادم حوا ثبت نام کردم وزیرنظر واسطه بایکی اشناشدموبامادرم ... چرا این سایته خوب درسته معتبره https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا
narenjiam مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2143 بنده خدا مشخصه ک اشتباه تایپیهولی من توسایت ادم حوا ثبت نام کردم وزیرنظر واسطه بایکی اشناشدموبامادرم ... چرا سایتی عزیزم؟من ی روشی رو یاد گرفتم ، ببینم جوابه بهت میگم ، قانون جذب و این حرفا😂😂😅🧡🧡