2777
2789

خانوما من جایی که زندگی میکنم هم نزدیک خانوادم هستم و هم نزدیک خانواده همسرم 

هنوز هم عروسی نکردم 

خانوادم دوست دارن که هر روز بهشون سر بزنم و اگه نزنم می دونم ناراحت میشن و خانواده همسرم هم دوست ندارم هر روز برم و بیام 

بنظرتون برای بعد از عروسیم وقتی میرم سر خونه زندگیم چه رفتاری داشته باشم خوبه 

همسرم میگه هر دو خانواده هر روز نریم بهتره که توقعا زیاد نشه 

ورفتار همسرم جوری که با کسی خیلی صمیمی نمیشه و خانوادم دوست دارن بره و بیاد و مثل پسر باشه 

همسرتون راست میگن دیگه .

اگر بخوای هر روز پاشی بری خونه مادرتون ، مادر همسرتون هم ازتون توقع داره زیاد بری خونشون.

ببین ما هم نزدیک هر دو خانواده ایم ولی هفته ای یکبار نوبتی کردیم

یه بار خونه مادر من 

یه بار مادر همسرم.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت راست میگه

رابطه صمیمی خوب نیس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

همسرتون راست میگن دیگه .اگر بخوای هر روز پاشی بری خونه مادرتون ، مادر همسرتون هم ازتون توقع داره زیا ...

نظر ماهم همینه اما مادرم خیلی حساسه و زود ناراحت میشه میگه هر روز بیا تایمی که شوهرت سرکاره 

نظر ماهم همینه اما مادرم خیلی حساسه و زود ناراحت میشه میگه هر روز بیا تایمی که شوهرت سرکاره

باهاشون حرف بزن بگو توقع مادر شوهرمم ازم بالا میره دلخوری پیش میاد 

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

فقط بگم شوهرعاقل خیلی هم عاقل احسنت بهش به حرفش گوش بده

من میخوام به حرفش گوش بدم میگه که اولا عروسی حریمون رو رعایت کنیم و حق باهاشه اما میترسم پدر و مادرم ناراحت بشن خیلی حساس و وابسته هستن 

یجوری رفتار کن خودتو همسرت از همدیگه راضی باشینبقیه مهم نیستن حتی خانواده ها

ما باهم هم نظریم ولی خانواده اون وابسته نیستن خانواده من هستن 

خودمم دوست ندارم هر روز برم خونه خانواده همسرم چون نصف کارا می افته گردن خودم

ما باهم هم نظریم ولی خانواده اون وابسته نیستن خانواده من هستن خودمم دوست ندارم هر روز برم خونه خانوا ...

کم کم رفت و امد رو ب تعادل برسون 

رفتی خونه خودت یهو مثلا غیب نشو یه ماه بعد بری خونه مامانت😅یواش یواش کمش کن

بلخرع خانوادت باید درک کنن مستقل شدی

البته بعدش دیگه خودتم ی موقع هایی وقت نمیکنی تند تند بری سر بزنی

من میخوام به حرفش گوش بدم میگه که اولا عروسی حریمون رو رعایت کنیم و حق باهاشه اما میترسم پدر و مادرم ...

هر روز که نمیشه هی بری و بیای،،حرفهای همسرت درسته اگه حرفایی که میزنه رو خودش هم رعایت کنه خیلی خوبه.

وقتی خونوادت میگن بیا یا بگو خوابم یا غذا درست میکنم یا مشغول کاری هستم اینطور دیگه می‌دونن نمیتونی بری، وقتتو با کلاس آموزشی چیزی پر کن که کمتر انتظار داشته باشن