2777
2789
عنوان

یه مشورت ازتون میخوام درباره خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 30 پست
هر روز که نمیشه هی بری و بیای،،حرفهای همسرت درسته اگه حرفایی که میزنه رو خودش هم رعایت کنه خیلی خوبه ...

اره میگم کار دارم یا میگم سرکارم یا لباس میشورم یا فلان با اینکه می دونم ناراحت میشن ولی اینجوری خیلی بهتره عادت کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوست دارم نصیحت هارو خواهرانه گوش بدم اگه میشه توضیح بدی

سنت کمه معلوم ک دوس داری مودام بری وبیای وقتی رفتی زیریه سقف میبینی اصلاادماتغییرکردن حرفای میشنوی رفتارای میبینی ‌ک خودت خودتوجمع میکنی فقط بگم ب حرف همسرت گوش کن رفت وامدزیادفقط خودتوپیرمیکنی همین توقوهابالامیرن ریزش مومیگیری ازیسری حرف هاک تلنبارشدن رودلت نمیتونی ب کسی بگی الان مث لباس نومیمونی ک همه ذوقتودارن چهارروزدیگه ازمدمیوفتی تومیونی ویه عالم توقوهات

سنت کمه معلوم ک دوس داری مودام بری وبیای وقتی رفتی زیریه سقف میبینی اصلاادماتغییرکردن حرفای میشنوی ر ...

من فقط با خانواده خودم دوست دارم الانم خیلی رفت و امد نمیکنم خونه خانواده همسرم هفته ای یه بار فقط میرم حتما کم سنم و تجربه ای ندارم 25سالمه 

من فقط با خانواده خودم دوست دارم الانم خیلی رفت و امد نمیکنم خونه خانواده همسرم هفته ای یه بار فقط م ...

خونواده خودتم نروبیااین هزارباوقتی همسرت میبینه ک باخونواده خودتم میری ومیای میگه من من دیونم ک منم نرم اینطوری جنگ جهانی میشه خونتون ابجی من خونتونکن جنگ هفته ای دوهفته ای یکباربروبیارسنگین رنگین توطول روز اگ خونه بابات اینانزدیک میری ومیای ب شوهرت نگودیگه حدودیکساعت بمونوزودبیاازمن گفتن بود

ببین احترام هر دو طرف داشته باش سنگین  برو سنگین بیا بشین زندگیته بکن وقتی زیاد بری خونه مادرت یا مادر شوهرت از چشم میفتی حداقل دو هفته ای یه روز برو   سعی کن تو کارای خاونواده شوهرت دخالتی نکنی 

فقط نگران ناراحتی خانوادمم همین

خانوادت اگه به فکر ارامش تو باشن همین براشون کافیه شما دوتا خوشبخت باشین زندگیتون گرم باشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هیچوقت داماد مثل پسر نمیشه و عروس هم دختر نمیشه

شما میتونی هر روز بری خونه پدر و مادرت یا یکروز در میان بری، همسرت هم خونه خانواده خودش بره... ولی شما حداکثر هفته ای یکبار خانه مادرشوهر و پدرشوهرت برو، همسرت هم هفته ای یکبار خانه خانواده شما بیاد.