سلام به همه دوستای عزیزم.من تازه وارد این سایت شدم. یه سوال من از وقتی عروسی کردم هر ماه یک روز پریود میشم البته تازه 4ماهه عروسی کردم... الان ماه قبل هشتم پریود شدم این ماه امروز سیزدهمه هنوز نشدم خودم و همسرم امادگی بچه دار شدن نداریم امروز صب ناشتا بیبی چک گذاشتم باردار نبودم...میخواستم ببینم باتوجه ب زمان قبلی پریودم که گفتم بهتون من به موقع از بیبی چک استفاده کردم یانه؟البته زیر یک دقیقه که منفی نشون داد بیبی چک رو انداختم.راسته ک میکن چند دقیقه باید ادرار داخل اون جایگاه بمونه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام، یه تجربه تلخ بگم از سقط جنینم. من در هفته ۱۴ یهو خونریزی کردم و کاری نداریم رفتم بیمارستان میلاد. فقط میخوام از رفتار زشت دکتر فیروزه حاجی خان میرزایی براتون بگم و پرسنل شب اتاق جراحی. واقعا من فقط واگذار کردم به خدا. خییییلی زشت برخورد کردن، خصوصا خود دکتر. همه اونجا از رفتارزشتش میگفتن. ناراحتی خودم برای از دست دادن جنین یک طرف برخورد بد اینا یک طرف. از بدحالی جوابشون هم نتونستم بدم و سپردم بهخدا. فقط رفتم مدیریت شکایت کردم ولی دلم خییلی شکست. به من میگفت نمیخوایش؟؟؟ چرا انداختیش؟؟؟ بچه ای که اینهمه انتظار کشیدم. انگار از قصد بوده. خدا ازش نگذره. هیچ وقت نمیبخشمش. گفتم تعریف کنم امیدوارم برای هیچ کس پیش نیاد.
اره میگن حداقل هفت روز از موعود پریود ماه قبلتون بگذره...گفتی هرماه یه روز.. ینی قبله عروسیت روز خاص ...
قبل عروسی که همش ۲۵ ۲۶ هر ماه بود بعد عروسی هم ماه قبل هشتم شدم این ماه هشتم نشدم امروز صب بیبی چک گذاشتم منفی بود میخام ببینم زمان بیبی چک گذاشتنم درسته؟چرا هیچکس جز شما ج نمیده؟😔