2777
2789
عنوان

بچه ها بیماری پارانوئید درمان داره توروخدا جواب بدید🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 31 پست
باید تاآخر عمر داروبخوره

خیلی حاده بیماریشون؟

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
خب نوره مالی انجام بده البته شربت افتیمونم خوبه بدی بهش نوره زرنیخ دار خوبه یا سرکنگبین

شما میتونی کمکم کنی..شما حتما از طب سنتی سردرمیارید..

شربت افتیمون چتدساعت یکبار بدم بهش..میتونم خودسر بخرم ضرر نداره

یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حاده بیماریشون؟

ببین ی جوریه که میبینی حالش خیلی خوبه ... وقتی کسی رو ببینه ازش حس منفی بگیره دیگه حالتش عوض میشه...

خیلی بد اعصبانی میشه..فک میکنه کسی به زنش نظر داره

ببین ی جوریه که میبینی حالش خیلی خوبه ... وقتی کسی رو ببینه ازش حس منفی بگیره دیگه حالتش عوض میشه... ...

اگه همسرتون هستن ایشون بهتره شما رو خودتون کارکنید زیاد واکنش نشون ندین .خدارو چه دیدی شاید با روانپزشک بهتر شد حالشون به درمان ادامه بدین

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
اگه همسرتون هستن ایشون بهتره شما رو خودتون کارکنید زیاد واکنش نشون ندین .خدارو چه دیدی شاید با روانپ ...

اصلا دکتر نرفته.بهش دیشب پیام دادم گفتم بریم دکتر منم کمکت میکنم اگه قبول نکنه بره دکتر دیگه میخوام خانواده هارو درجریان بزارم به فکر طلاق بیفتم..عمر وزندگیم رفت .من چ جوری روخودم کارکنم ..

اصلا دکتر نرفته.بهش دیشب پیام دادم گفتم بریم دکتر منم کمکت میکنم اگه قبول نکنه بره دکتر دیگه میخوام ...

متاسفانه زندگی با همچین افرادی سخته تا همیشه هم این اخلاق رو دارن حتی بدتر هم میشه به مراتب  یکی از آشناهای من همچین شخصیتی داره با همه ولی خانمش هرکاری دوس داره انجام میده حتی بارها دادگاه داشتن خیلی سخته خیلی خداکمکتون کنه

متاسفانه زندگی با همچین افرادی سخته تا همیشه هم این اخلاق رو دارن حتی بدتر هم میشه به مراتب یکی از ...

بخدا سخت تر از سخت تو جهنم سوختن بهترازاین زندگیه

فامیل شما شوهرش دکترنرفت؟

من همش امیدوارم خوب بشه ولی یهو ته دلم خالی میشه

بخدا سخت تر از سخت تو جهنم سوختن بهترازاین زندگیهفامیل شما شوهرش دکترنرفت؟من همش امیدوارم خوب بشه ول ...

نه متاسفانه کسی که اختلال روانی داره خودش کمتر متوجه میشه اطرافیانش سختشون میشه .شما هم چندوقت نه به روش بیارید نه خودتونو اذیت کنید شاید زمان بگذره حساسیت ها کمتر بشه موفق باشید

نه متاسفانه کسی که اختلال روانی داره خودش کمتر متوجه میشه اطرافیانش سختشون میشه .شما هم چندوقت نه به ...

ممنون عزیزم ازوقتی که گذاشتی..انشاالله غصه نبینی گل💚برازندگیم دعاکن دعاکن بچه هام ضربه نخورن

ممنون عزیزم ازوقتی که گذاشتی..انشاالله غصه نبینی گل💚برازندگیم دعاکن دعاکن بچه هام ضربه نخورن

اگه بچه دارین مدیریت زندگی با شماست فقط بی توجهی کنید  و باهاش همراه باشید فقط تو حرفاش نه تو عمل . وقتی که موافقت شما رو ببینه کمتر حساسیت به خرج میده سعی کنید به حرفاش گوش کنید و غم هاشو ظاهرا درک کنید این اشخاص خودشون یجایی زخم دیدن که به همه بدبین شدن شما چون همسرشون هستید بیشتر توجه کنید بهشون حداقل بخاطر بچه ها . با دیدگاهشون مخالفت نکنید اگر گفتن از فلانی بدم میاد چون به زنم چشم داره شما هم بگید بله منم موافقم ازش بدم میاد میبینید یواش یواش که شما رو با خودش همراه میبینه دیگه حساسیتش نسبت به اون مساله کمتر میشه بحث طولانی هست که جاش نیست راجبش بیشتر صحبت کرد فقط مدیریت اعصاب و روان خودتون با خودتونه میتونید امتحان کنید❤️

علت پارانوئید چیه؟ میتونی ی کم توضیح بدی بهم قربونت برم

پارانوئید در اکثر مواقع ژنتیکیه که درمان کاملی نداره

و دراثر از الگو پذیری هم به وجود میاد، اما میتونه در اثر بی اعتمادی یا ضربه شدید خوردن هم به وجود بیاد که اگه کنترل نشه تا مرز جنون هم میره

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

شما میتونی کمکم کنی..شما حتما از طب سنتی سردرمیارید..شربت افتیمون چتدساعت یکبار بدم بهش..میتونم خودس ...

عزیزم شربت افتیمون برای کم کردن سودای بدنه نوره مالی بهتره اما خب خودش باید بخواد...شربت افتیمون هر روز بده سرکنگبین هم خوبه روزی یه بار 

اگه بچه دارین مدیریت زندگی با شماست فقط بی توجهی کنید و باهاش همراه باشید فقط تو حرفاش نه تو عمل . ...

ممنونم ازت که مثل ی خواهر یه دکتر خوب بهم کمک کردی از ته ته تهدل شکسته وداغونم از خدا میخوام هیچوقت توگره ومشکلات نمونی همیشه خوشحالیات طولانی باشه برات ..💖

عزیزم شربت افتیمون برای کم کردن سودای بدنه نوره مالی بهتره اما خب خودش باید بخواد...شربت افتیمون هر ...

ممنونم گلم که توضیح دادی بهم امیدوارم همیشه دلت شاد باشه وبه حاجتت برسی

پارانوئید در اکثر مواقع ژنتیکیه که درمان کاملی ندارهو دراثر از الگو پذیری هم به وجود میاد، اما میتون ...

ممنونم گلم از توضیحت الهی که هیچوقت غصه نبینی