2777
2789
عنوان

از تجربه هاتون بگین

146 بازدید | 11 پست

تازه ازدواج‌کردم دوران عقدیم

چه رفتاری داشته باشم کلا یکم نصیحت کنید منو

ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚

سلام! تبریک می‌گم بابت ازدواجتون و شروع دوران عقد. این دوران، دوره‌ای بسیار مهم و شیرین برای شناخت بیشتر همدیگه و آماده شدن برای زندگی مشترک هست. در ادامه چند نکته و نصیحت براتون آوردم که امیدوارم مفید باشه:

1. ارتباط مؤثر

* صحبت کردن: سعی کنید در مورد همه چیز با همسرتون صحبت کنید. از احساساتتون، ترس‌هاتون، امیدهاتون و حتی برنامه‌های روزانه‌تون. این کار باعث میشه که همدیگه رو بهتر بشناسید و احساس نزدیکی بیشتری داشته باشید.

* گوش دادن: فقط حرف نزنید، بلکه به حرف‌های همسرتون هم با دقت گوش بدید. سعی کنید منظور و احساساتش رو درک کنید و بهش نشون بدید که براش اهمیت قائلید.

* بیان احساسات: از بیان احساساتتون نترسید. به همسرتون بگید که دوستش دارید، بهش افتخار می‌کنید و از بودنش خوشحالید. این کار باعث میشه که همسرتون هم احساس امنیت و آرامش بیشتری داشته باشه.

2. احترام متقابل

* به حریم خصوصی هم احترام بذارید: هر کسی نیاز به فضای شخصی داره. به حریم خصوصی همسرتون احترام بذارید و سعی نکنید بدون اجازه وارد اون بشید.

* به نظرات هم احترام بذارید: حتی اگه با نظر همسرتون مخالفید، بهش احترام بذارید و سعی کنید دیدگاهش رو درک کنید.

* از کلمات محبت‌آمیز استفاده کنید: از کلمات محبت‌آمیز و جملات مثبت در صحبت‌هاتون استفاده کنید. این کار باعث میشه که فضای خونه گرم و صمیمی باشه.

3. صداقت و اعتماد

* همیشه صادق باشید: صداقت پایه و اساس هر رابطه‌ای هست. همیشه با همسرتون صادق باشید و از دروغ گفتن و پنهان‌کاری پرهیز کنید.

* به هم اعتماد کنید: اعتماد یکی از مهم‌ترین ارکان زندگی مشترک هست. به همسرتون اعتماد کنید و بهش نشون بدید که بهش باور دارید.

4. حل مشکلات

* با هم گفتگو کنید: وقتی مشکلی پیش میاد، سعی کنید با همسرتون در موردش صحبت کنید و به دنبال راه حل مناسب باشید. از بحث و دعوا پرهیز کنید و سعی کنید به صورت منطقی و مسالمت‌آمیز مشکل رو حل کنید.

* کمک بگیرید: اگه نتونستید مشکل رو به تنهایی حل کنید، از یه مشاور خانواده کمک بگیرید.

5. تفریح و سرگرمی

* با هم وقت بگذرونید: سعی کنید وقت کافی رو برای با هم بودن و انجام فعالیت‌های مورد علاقه‌تون اختصاص بدید. با هم فیلم ببینید، به رستوران برید، به مسافرت برید و از لحظات با هم بودن لذت ببرید.

* با هم بخندید: خنده یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش استرس و افزایش صمیمیت هست. با همسرتون شوخی کنید، فیلم‌های کمدی ببینید و از لحظات شاد با هم بودن لذت ببرید.

6. خانواده‌ها

* با خانواده‌های همدیگه ارتباط خوبی داشته باشید: سعی کنید با خانواده‌های همدیگه ارتباط خوبی داشته باشید و بهشون احترام بذارید. این کار باعث میشه که همسرتون احساس امنیت و آرامش بیشتری داشته باشه.

7. برنامه‌ریزی برای آینده

* در مورد آینده با هم صحبت کنید: در مورد برنامه‌های آینده‌تون، مثل بچه‌دار شدن، خرید خونه و ... با همسرتون صحبت کنید و به توافق برسید.

8. قدر همدیگه رو بدونید

* از هم تشکر کنید: از همسرتون به خاطر کارهایی که براتون انجام میده تشکر کنید و بهش نشون بدید که قدردانش هستید.

* به هم محبت کنید: به همسرتون محبت کنید و بهش نشون بدید که چقدر دوستش دارید.

نکات مهم

* صبور باشید: تغییر رفتارها و عادت‌ها زمان می‌بره. پس صبور باشید و به همسرتون فرصت بدید.

* خودتون باشید: سعی نکنید کسی باشید که نیستید. خودتون باشید و اجازه بدید همسرتون شما رو همونطور که هستید دوست داشته باشه.

* از زندگی لذت ببرید: زندگی خیلی کوتاهه، پس از لحظات با هم بودن لذت ببرید و سعی کنید خاطرات خوبی رو با هم بسازید.

امیدوارم این نصیحت‌ها براتون مفید باشه. براتون آرزوی خوشبختی و یه زندگی 

مشترک پر از عشق و آرامش دارم.

مهربون باش با همسرت اما تاجایی که اون مهربونه بیشتر از اون نباش چون زده میشن یوقتایی نباش تا حس بشه نبودت تو ناراحتیاش سنگ تموم بذار خوشحالیاشم همینطور تلاش کنید زندگیرو بسازید پی خاله زنک بازی نرید به حرف خاله و عمه زندگیتونو زهر نکنید

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام! تبریک می‌گم بابت ازدواجتون و شروع دوران عقد. این دوران، دوره‌ای بسیار مهم و شیرین برای شناخت ب ...

هوش مصنوعیه؟

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
سلام! تبریک می‌گم بابت ازدواجتون و شروع دوران عقد. این دوران، دوره‌ای بسیار مهم و شیرین برای شناخت ب ...

خیلیی ممنون عزیزم واقعا لطف کردی شما

فقط سعی کن ناراحتی های که برات پیش میاد تو دلت نریزی رک و راست بهش بگو فلان رفتارت ناراحتم کرد بریزی تو خودت ناراحتی هات زیاد میشه مثل یه بمب میشه که سر یه چیز کوچیک ممکنه منفجر بشی و دعوای بزرگی درست بشه بینتون والا من 8 ساله ازدواج کردم با این روند دعوا خیلی بزرگ نداشتیم اگر هم بوده تو 8 سال یکی دو بار بوده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مهربون باش با همسرت اما تاجایی که اون مهربونه بیشتر از اون نباش چون زده میشن یوقتایی نباش تا حس بشه ...

مرسی قشنگم لطف کردی

فقط سعی کن ناراحتی های که برات پیش میاد تو دلت نریزی رک و راست بهش بگو فلان رفتارت ناراحتم کرد بریزی ...

حتما سعی میکنم اینطوری رفتار کنم

ممنون قشنگم

هیچوقت از خرج هات و خریدهات نزن و پول ب شوهرت نده ک عادت کنه سرکار نره پول هاتم جمع کن طلا بخر بعد ب ...

چشم مرسی