2777
2789

من چهارشنبه ای رفتم دکتر برای سرماخوردگی سرم امپول زدم..فرداش هم یه امپول دیگ داشتم..موعدم فرداست ولی همیشه من دوسه روز جلو میفته موعدم همیشه..بنظرتون بخاطره انتی بیوتیک هست؟قرص اموکسی کلاو ۶۰۰خورده ای هم میخورم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من همیشه مصرف میکردم هم هقب میوفتاد هم کم میومد

خیلی نگرانم‌..مطمئنم که باردارنیستم ولی استرس دارم🫠

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
آره عزیزممن ده روز آموکسی کلاو ۶۲۵ خوردمپریودم ۱ هفته عقب افتاد

یاخدا ۱۰روز..من ازبارداری میترسم مطمئنم ازخودما‌ ولی خب استرس هم دارم

یاخدا ۱۰روز..من ازبارداری میترسم مطمئنم ازخودما‌ ولی خب استرس هم دارم

اره عفونت گوش شدید داشتم. کر شده بودم کامل 

تا به ۳ ماه شنواییم کامل برنگشت

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
خیلی نگرانم‌..مطمئنم که باردارنیستم ولی استرس دارم🫠

اگر جلوگیرتون با قرص ال دی هست

احتمال بارداری بده

چون مصرف انتی بیوتیک اثر بخشی ال دی رو کم میکنه

دختر خالم درحالیکه ال دی و انتی بیوتیک رو باهم خورده بود باردار شد.الان دخترش هفت ساله اس

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اگر جلوگیرتون با قرص ال دی هستاحتمال بارداری بدهچون مصرف انتی بیوتیک اثر بخشی ال دی رو کم میکنهدختر ...

نه با ک.ن.م هست

اره عفونت گوش شدید داشتم. کر شده بودم کامل تا به ۳ ماه شنواییم کامل برنگشت

اخی ناراحت شدم😟چقدم طولانی بوده

خداروشکر ک برگشته

نه با ک.ن.م هست

پس نگران نباش.چند روز دیگه پریود میشی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اخی ناراحت شدم😟چقدم طولانی بودهخداروشکر ک برگشته

فدات بشم

تو هم اصلا نگران نباش باردار نیستی پریود میشی ♥️

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
فدات بشمتو هم اصلا نگران نباش باردار نیستی پریود میشی ♥️

فداتشم❤️