2777
2789
عنوان

زایمان اپیدورال یا سزارین

122 بازدید | 20 پست

سلام مامانا من خودم ترجیحم زایمان طبیعی اپیدورال هست چون توان روحی درد زایمان طبیعی عادی رو ندارم، 

البته الان هفته 32 هستم و نی نی هنوز نچرخیده 🙂😁

با این حال اگه تجربه ای در مورد هر کدوم از این زایمان ها دارین خوشحال میشم به اشتراک بذارین 🧡

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان اپیدورال چجوریه ؟

شروعش مثل زایمان طبیعیه وقتی مامان وارد فاز فعال زایمان میشه یعنی دهانه رحم پنج سانت تا شش سانت باز میشه تزریق اپیدورال انجام میشه و عملا دیگه دردی متوجه نمیشه ولی میتونی همکاری کنی و زور بزنی تا بچه بیرون بیاد  

من خودم زایمانم طبیعی بود و خیلی درد کشیدم.بعد از زایمانم خیلی اذیت شدم.هنوزم بعد از 6ماه اذیتم

درسته اپیدورال درد زایمان طبیعی رو از بین میبره اما بعد از اینکه بی حسیت بره چی؟!مشکلاتی که زایمان طبیعی ایجاد میکنه کم نیست.به حرف دکترا گوش نده 

شما سزارین کن و خلاص

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

من۷سال پیش اپیدورال زایماندکردم خیلی راضی بودم وهستم وهیچ عوارضی نداشته برام

جدا؟  چه عالی میتونی یکم توضیح بدی مثلا چند سانت بودی تزریق کردن و تا چه اندازه میتونستی همکاری کنی و..  

من خودم زایمانم طبیعی بود و خیلی درد کشیدم.بعد از زایمانم خیلی اذیت شدم.هنوزم بعد از 6ماه اذیتمدرسته ...

نمیدونم آخه سزارین هم عوارض داره واقعا موندم چه کنم 

شما بچه تون چند کیلو بود؟ 

من که چندروز پیش سزارین اجباری شدم وحشتناک درد دارم زایمان اولم اسپاینال بود خوب بودخالم اپیدورال بو ...

عزیزم قدم نورسیده مبارک ❤❤

جدا؟ چه عالی میتونی یکم توضیح بدی مثلا چند سانت بودی تزریق کردن و تا چه اندازه میتونستی همکاری کنی ...

بمن۴سانت بودم زدم آمپول رو تا زایمانمم ۲بار دیگه تکرار کردن دردی حس نمیکردم فقط موقع درد که شکمم سفت میشد میفهمیدم میگفتن رو توپ ببر دردت گرفت کلا همکاری میکردم