2777
2789

از اتاق 8 نفره تو خوابگاه فقط من و یکی دیگه موندیم. بقیه رفتن شهرشون. ما موندیم. 

سه تا بودیم. الان یکی دیگه هم رفت. 

من خیلی اروم و ساکت و کم حرفم. یعنی اگه با کسی دو نفره باشیم اصلا خوش نمیگذره به طرف. حوصلش با من سر میره. جوری که بود و نبودم فرقی نداره زیاد. خجالت میکشم از خودم. اسکلم نه؟ 

از ترس‌ هایتان نترسید! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهه اصلا به خودت اینجوری نگوبر عکس من معتقدم بهتره با بچه های خوابگاه زیاد اوکی نشی خیلی صمیمی و شوخ ...

خیلی صمیمی نیستم ولی خیلی بچه های خوبین. مخصوصا اینی که مونده الان. 

واقعیته اخه. گناه داره. واقعا اعصاب خوردیه تنهایی تو خوابگاه. 

از ترس‌ هایتان نترسید! 

عزیزم چرا همچین حسی داری...

مگه ما آدمها مسئول اینیم که به بقیه خوش بگذره...

یا مردمو بخندونیم یا سرگرمشون کنیم...

هم اتاقی اگه میخواد با کسی حرف بزنه و.. پاشه بره جای دیگه...

راحت باش..

سکوت کردن خیلی خوبه.. ولی به این شرط که ذهنم خلوت کنی ... تو ذهنت جنگ و ... نباشه..

انفاقا ادم کم صحیت خیلی دوست داشتنی نره. چیه بعضی ها مدام فکر میکنن باید حرف بزنن. من که واقعا یکی ز ...

اینکه اره. 

ولی نمیدونم. 

اینی که مونده خیلی دختر خوبیه. فقط باید بشینی نگاش کنی وقتی حرف میزنه😂😂. از بس قشنگ حرف میزنه و بامزست. گناه داره. تنها میمونه تو خوابگاه. تنهایی تو خوابگاه واقعا اعصاب خوردیه 

از ترس‌ هایتان نترسید! 

خوب عزیزم سر صحبت باهاش باز کن ..بریت بیرون قدم بزنیت سینما پارک پاساژ گردی بریت باهم .چرا خوش نگذره

صحبت که میکنیم ولی کم. مثلا تو گفتگوی دو نفره همش طرف مقایل حرف میزنه. من کمتر. 

واای بیرون هم که بریم دیگه بدتر

از ترس‌ هایتان نترسید!