2777
2789
عنوان

چجوری اکستون فراموش کردید🙂

235 بازدید | 17 پست

ما داشتیم باهم میخوندیم واسه پزشکی 

اون دوازدهم بود من یازدهم و الان اون پشت کنکوره و من دوازدهم 

بهش پیام دادم گفت فکرم درگیر میشه و…ولی شمارم جدیدا با جفت خطش سیو کرده:)

میدونید عکساش میبینم انگیزه میگیرم واسه درس خوندن ولی چند نفر گفتن بزن پاک کن همچیو انرژیت قطع کنی خودش حتی برمیگرده (بچه ها نگید اون اگه خوب بود اکس نبود من اذیتش کردم خیلی )

خب نظرتون چیه:)چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن

سرنوشت اون و خودتو ب بازی نگیر سنتون خیلی کمه همش ی جو زودگذره بخاطرش ایندتو تباه نکن

ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم....      https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )

هر کاری میکنی بکن ولی فقط نذار فکرت بجز درس درگیر چیزای دیگه بشه

اصلا توی نوجوونی اشتباهه 

بعدا سنت بالاتر میره آماده این چیزا میشی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دست از سر بچه مردم بردار بزار درسشو بخونه خودتم بشین بخون چه سن رل زدنه الان

بچه مردم؟همون بچه مردم دید من تاحالا با هیچ پسری رل نزده بودم و میدونست فکرم درگیره درسه اومد احساس منم به بازی گرفت

چه جالب که الان شده پسر مردم:)

بچه مردم؟همون بچه مردم دید من تاحالا با هیچ پسری رل نزده بودم و میدونست فکرم درگیره درسه اومد احساس ...

گفته میخوام بخونم فکرم درگیر میشه درست گفته .در حقیقت به نفع تو هم کار کرده .سال دوازدهم سال سرنوشت سازیه بشین بخون 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.