2777
2789

من طبق اولین روزِ اخرین پریودی امروز ۷هفته و ۲روز هستم 

اما سونو داده بودم طبق سونو امروز ۶هفته و ۲روز هستم 

الان من باید کدومشو حساب کنم؟

دکتر طبق پریودی حساب کرده بود و ۶هفته برام سونو نوشته بود ک ساک جنین ۱۱و نیم میلیمتر بود اما قلب نبود و تو اون سونو سن بارداری ۵هفته زده بود (هفته پیش)

دکتر هم برای هفته بعد باز برام سونو نوشت برای قلب ک طبق تاریخ پریود اونموقع ۸هفته میشم 

الان بالاخره من ۶هفته ام یا ۷هفته ؟یکی تکلیف منو روشن کنه😂😂🙏

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۵هفته و ۴ روز رفتم سونو گفت ۶هفته ای دکتر برای ۱۱ یا ۱۲ هفته انتی نوشته من حرف دکتر رو میرم

عزیزم انشاله بچت سالم و سلامت باشه الان چند هفته ایی؟

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

عزیزم انشاله بچت سالم و سلامت باشه الان چند هفته ایی؟

ممنون برای شما هم همینطور.الان طبق تقویمم ۷ هفته و ۶ روز.طبق سونو شاید جلوتر باشم

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40