2777
2789

هرروز قیمت ها بادیروز فرق میکنه 

لوبیا شده کیلویی ۲۰۰

جوونا معتاد شدن الکی و سیگاری 

دخترا پسرا خودشون دارن خودشونو بدبخت میکنن 

دیگ کسی نمیتونه زن بگیره 

یاامام زمانم بیا بیا ب دادمون برس همه داریم دست وپا میزنیم 

من زن حامله نمیتونم یه لیوان شیربخرم بخورم 

شوهرم زیر بار هزینه ها له شده 

چیکارکنیم امام زمان بیاد

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این فرمون ک مسئولین رفتن کاری از ...😑😐

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

بر باعث و بانیش تا ابد لعنت

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

الان کاربر لبیک یا مهدی میاد برامون ی کاری می‌کنه بوووووووم

اینا ب امام زمان اعتقادندارن 

اماما همیشه هوای مردم امت و مخصوصا مظلوم هارو داشتن ودارن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

ابتدای سال طلا دو سه تومن بود الان شده 6200

واقعا تا کی این تورم ادامه داره 

مگر اینکه خودمون امام زمانه خودمون شیم دیگه نمیشه امیدی به کسی داشت 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

مشکل همین جاست که همه منتظرن یوی بیاد مشکلاتشون حل بشه..هیچکس قرار نیس بیاد..

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

با ایشالله ماشاالله چیزی درست نمیشه . لطفا تو زندگی درتمام ابعاد عاقلانه تصمیم بگیرید نه به امید معج ...

مگه ده سال پیش ک ازدواج کردیم وبچه اول اومد میدونستیم قراره ب اینجا برسیم،؟