2777
2789
عنوان

اخلاق گند و مضخرف شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان از عصبانیت اومدم خونه مادرم، چون فحش میده توهین میکنهتا چیزی میشه اسم پدرمو میاره که بیست ساله ...

غلط میکنه به مرده فش میده 

اگه خیلی عصبیه سرشو بکوبه به دیوار تا اعصابش آروم بشه

درست نمیکنه، نمیتونه، خصلتشه، بعد جالب اینجاس میگه چه غلطی کردم با تو ازدواج کردم، حالا من با دوتا ب ...

بهش بگو ختما شوهره خوب و باشخصیت وانسانی داره که باعث شده زنه خوب و ... بشه

غلط میکنه به مرده فش میده اگه خیلی عصبیه سرشو بکوبه به دیوار تا اعصابش آروم بشه

تربیت نداره، بخدا چند وقت پیش دامادشون زنگ زد شوهرم گفت خواهرت همش فحش میده توهین میکته، کلا خانوادگی داغون و احمقن

نه ساکت نموندم چون توهین کرد، اسم پدزمو که فوت شده آورد، منم خیلی عصبانی شدم و حسابی بهش حرف زدم و ا ...

شوهر منم اوایل ازدواجمون به پدر فوت شدم فش میداد منم خیلی ناراحت میشدم ولی نمیتونستم درستش کنم تا اینکه تصمیم گرفتم منم به مرده های اون فش بدم با اینکه خیلی خیلی متنفرم ازینکه پشت سر مرده حرفی بزنم

خلاصه یکی دوبار که روح مادرشو شستم و پهن کردم دیگه لال شد و به مرده من فش نمیده هیچوقت .واقعا این روش کارساز بود

شوهر منم اوایل ازدواجمون به پدر فوت شدم فش میداد منم خیلی ناراحت میشدم ولی نمیتونستم درستش کنم تا ای ...

مادر شوهر منم فوت شده اما فایده نداره شوعر من لال بشو نیست کلا تا عصبانی میشه فحش میده بدبخای اعصابشم کلا داغونه همیشه اعصابش خرابه