2777
2789
عنوان

اخلاق گند و مضخرف شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 45 پست
بخدا نمیتونم من از زایمانم تا حالت بخدا هزار جور درد دارممدام دل درد دارم سر درد و سر گیجه دارمبچه د ...

ببین باید به شوهرت بگی خودشو درست کنه چون واقعا با دوتا بچه کوچیک سخته زندگی با همچین مردی

بهش میگفتی حالا مگه چی شده؟یه روز دیگه میایم...

کلا همه چیو اینجوری سخت میگیره، زندگیو کوفتمون کرده بااخلاق گندش، تلوزیونم خراب شده میگه تو مقصری من نمیدونم هممممه چیو گردن من مینداژه حدا نگذره ازش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین باید به شوهرت بگی خودشو درست کنه چون واقعا با دوتا بچه کوچیک سخته زندگی با همچین مردی

درست نمیکنه، نمیتونه، خصلتشه، بعد جالب اینجاس میگه چه غلطی کردم با تو ازدواج کردم، حالا من با دوتا بچه کوچیک بخدا هرروز غذام اماذه خونه جمع، سعی میکنم به همه چی برسم ولی همش میگه زن فلانی انقدر خوبه انقد با سلیفه س، همش از بقیه تعریف میکنه که حرص منو در بیاره، کلا مرض داره

درست نمیکنه، نمیتونه، خصلتشه، بعد جالب اینجاس میگه چه غلطی کردم با تو ازدواج کردم، حالا من با دوتا ب ...

اسی صدتو برای انسان قدرنشناس نزار..

مردی که انگشت اتهام روبه طرفت می گیره ویه درصدم همدردی نداره یعنی درست بشونیست فقط یه لحظه به خودت میای می بینی جوونیت رفت هیچ ..دچارهزارتامرضم شدی .اعتمادبه نفستم صفرصفره..

من بی سیاست ترین ادم دنیام، برعکس خواهراش که خدای سیاستن، بخدا من بین اینا خیلی خنگ و بدبختمفقط بلدم ...

نه عزیزم اصلا اینطور نیست اعصابت توی زنددگی با اون داغون شده کا همش می خوای دعوا کنی دیگه 

بعدم همین کار ها رو که میگی یه هفته انجام نده بزار هرچی می خواد بهت بگه فوقش خونه رو خراب کنه ولی بفهمه زن تویی که این همه زحمت می کشی نه زنای دیگه که فقط تو فکر خوشگذرونی ان

اسی صدتو برای انسان قدرنشناس نزار..مردی که انگشت اتهام روبه طرفت می گیره ویه درصدم همدردی نداره یعنی ...

بخدا درست میگی، من هی روز ب روز دارم داغون تر میشم، واقعا ازش بدم میاد دلم میخواد نباشه

نه عزیزم اصلا اینطور نیست اعصابت توی زنددگی با اون داغون شده کا همش می خوای دعوا کنی دیگه بعدم همین ...

اره بخدا، همش زنای دیگه رو میکوبه سرم

میگفت زن فلانی خیلی خوش صلیقه و زرنگه دو تا بچه داره مث تو مدام نمیناله، منمگفتم تو که قبلا گفتی تا لنگ ظهر میخوابه زنگ کیزنه شوهرش از بیرون غذا بیاره تو تاحالا کدوم بار اومدی غذا اماده نبوذه

خونه مرتب نبوده بیشعور

نفهم

چرا همش بقیه رو میبینی 

بخدا درست میگی، من هی روز ب روز دارم داغون تر میشم، واقعا ازش بدم میاد دلم میخواد نباشه

پس دختربه حرفاش اهمیت نده ..به خودت اهمیت بده ..بزاربگه شماسکوت کن .بگومن یه مادرم همین که دوتابچه روهندل می کنم زندگیتوجمع وجورمی کنم کلاتوبندازبالا..دیگه جوابش رونده...

پس دختربه حرفاش اهمیت نده ..به خودت اهمیت بده ..بزاربگه شماسکوت کن .بگومن یه مادرم همین که دوتابچه ر ...

الان از عصبانیت اومدم خونه مادرم، چون فحش میده توهین میکنه

تا چیزی میشه اسم پدرمو میاره که بیست ساله فوت شده

اصلا پدر بیچارمو ندیده  فحشش میده

خیلی بد دهن و بی اعصابه

منم خیلی ناراحت میشم از توهین

شوهرت احمقه مگه خودش تا حالا گیج بازی درنیاورده

اخه بخدا من گوشیم نت نداشت خودش تموم کرده بود نتگوشیمو

لوزیونم خراب بود خب من از کجا بدونم تعطیله

خودش چرا نمیدونه یکسره سرش تو گوشیه

خودش گیجه