2777
2789

مردم ایران خیلی ویروسی ان 

کافیه ی چیزی بببنن سریعا مثل ویروس پخش میش

مو کراتین شده مده ؟ کل کشور موها کراتین

مو فر مده؟ کل کشور مو فر

لب روسی مده؟ کل کشور لب روسی

رنگ مو‌ فلان مده؟ کل کشور همون رنگ 

ناخن زرشکی مده؟ یا همون چری... کل کشور همون ناخنشون

جوراب رو ساپورت و لگ مده؟ کل کشور همون 

عمل مده؟ کل کشور عمل 

ابرو پر هاشوری مده؟ کل کشور میکرو میکنن

و.....

اره قبول دارم 

ولی من در ۹۰ درصد مواقع طبق مد نمیرم جلو 😁

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من هیچکدوم اینا رو انجام ندادم 

مرتب و شیکم همیشه 

ولی تابع هر مدی نیستم 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

موافقم

بشدتم ادایی شدن و فک میکنن اینجوری باکلاسن درحالیکه از بیرون اداهاشچنو میبینی خیلی بنظرت خز و بیکلاسن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

اکثریت اره

برای همین به چشم نمیان

الان اونایی به چشم میان که در کمال سادگی و به دور از مد،سبک استایل خاص خودشون رو دارن و حفظش میکنن

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

الان همه میگن ولی من اونجوری نیستم 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود...