یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
وای عزیزم مرسی ک اومدی چرا تعطیل شد اخه دوسال و نیم بود ک شروع کردم ولی خیلی طول کشید تا یاد گرفت هن ...
نمیدونم منم نفهمیدم چی شد
یکم بی خیالی طی کن
بعدم لجبازی اقتضای همین سنه منم بچم همین سنه
یکم که ببینه برات مهم نیس و اینطوری نمیتونه حرصت بده خودش میره دسشویی ولی در عوضش واسه کارای خوبش خیلی تشویقش کن باهاشم مهربون باش و مدارا کن
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
واسه ادرار شبش خودت یکم مواظب باش که شبا مایعات کمتر بخوره و سردیش نشه