2777
2789
عنوان

کسی هست بچه ش بره بچسبه به تلویزیون

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلویزیون چشمو ضعیف نمیکنه و خستگی چشم موقت میارهیه مدت دور شه چشاش برمیگردهالبته میتونی از چشم پزشکم ...

نظرات رو نمیببنی میگن احتمالا نشانه ضعیف بودن چشمه که میره نزدیک از این نگرانم

نظرات رو نمیببنی میگن احتمالا نشانه ضعیف بودن چشمه که میره نزدیک از این نگرانم

خب ببر چشم پزشک

منم میچسبیدم به تلویزیون همیشه همه بچه ها دوست دارن بچسبن ربطی نداره

ولی خب ببر چشم پزشک خیال خودتم راحت شه

اون تاپیک تعطیل شد تا اومدم جوابتو بدم

من فک کردم ۵ یا ۶ سالشه 

بچت هنوز کوچولوعه برا این سن عادیه 

چند وقته از پوشک گرفتیش 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
اون تاپیک تعطیل شد تا اومدم جوابتو بدممن فک کردم ۵ یا ۶ سالشه بچت هنوز کوچولوعه برا این سن عادیه چند ...

وای عزیزم مرسی ک اومدی چرا تعطیل شد اخه 

دوسال و نیم بود ک شروع کردم ولی خیلی طول کشید تا یاد گرفت هنوزم بعضی وقتا خبر نمیده از سر لجبازی حالا نمیدونم ادارار شبش از چیه

وای عزیزم مرسی ک اومدی چرا تعطیل شد اخه دوسال و نیم بود ک شروع کردم ولی خیلی طول کشید تا یاد گرفت هن ...

نمیدونم منم نفهمیدم چی شد 

یکم بی خیالی طی کن 

بعدم لجبازی اقتضای همین سنه منم بچم همین سنه 

یکم که ببینه برات مهم نیس و اینطوری نمیتونه حرصت بده خودش میره دسشویی ولی در عوضش واسه کارای خوبش خیلی تشویقش کن باهاشم مهربون باش و مدارا کن 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

واسه ادرار شبش خودت یکم مواظب باش که شبا مایعات کمتر بخوره و سردیش نشه