2777
2789

خیییلی اذیت شدم 

با حالت دستوری باهام حرف میزدن 

اینو بیار اونو ببر 

از طرفی خیییلی فرق گذاشتن بین من و جاری هام 

کاری کردن شوهرم برام عروسی نگرفت (خیلی دوس داشتم عروس شم)🥺

منم روز آخر واقعا کلافه بودم به شوهرم کلی غر زدم 

این چند روز شوهرم هی نازمو می‌کشید 

از،دیروز که رفتن باهام سرسنگین شده😐😐🙂

یه راهی نشونم بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن افسردگی بعد رفتن خانوادش رو داره به رو خودت نیار از رفتن مهمونات یه نفسی بکش استراحت کن چیزی ...

حس میکنم داشت منو خر میکرد 

الان خرش از پل گذشته

از دیروز دارم گریه میکنم 

ایم همه زحمت هام همش هدر رفت

بنظرم دیگه ادامه بحث را نیارید 

همه ما (چه خانم چه آقا)روی خانواده هامون حساس هستیم دوست نداریم اگر یک ماه هم مهمان ما باشند اخمی به روی همسرمون بنشینه 

اونا باید خودشون درک داشته باشند این مدت زمان شما را به زحمت نیندازند غر زدن شما و تحقیر همسرتون فقط زحمات شما را به باد میده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بنظرم دیگه ادامه بحث را نیارید همه ما (چه خانم چه آقا)روی خانواده هامون حساس هستیم دوست نداریم اگر ی ...

راست میگی همه ی زحمت هام به باد رفت 

اگه همون اول خانوادشو بیرون میکردم بهتر بود 

حس میکنم داشت منو خر میکرد الان خرش از پل گذشتهاز دیروز دارم گریه میکنم ایم همه زحمت هام همش هدر رفت

به هر حال تو اون مدت نازت رو کشیده الانم شاید هم از رفتن خانوادش دلش گرفته هم از گریه شما تو روز آخر ناراحته دیگه چیزی نگو دعوا درست نشه حتی اگر خسته نیستی یه شام و نهاری که دوست داره درست کن از این حال و هوا بیارش بیرون بعد هم وقتی خانوادش میان اینقدر از خودت مایه نزار که اشکت دربیاد جای گریه و غر به همسرت بگو خسته شدم مثلا شام از بیرون بگیر خودت پذیرایی کن ببرشون بیرون بگردونشون من استراحت کنم اینقدر رو نده بمونن اونم با سیاست که همسرت هم بهش برنخوره ولی با شوهرت مهربان باش در هر حال که بیشتر سمت شما کشیده بشه 

به هر حال تو اون مدت نازت رو کشیده الانم شاید هم از رفتن خانوادش دلش گرفته هم از گریه شما تو روز آخر ...

ممنونم که برام وقت گذاشتی جواب دادی عزیزم

راستشو بخوای از خستگی،گریه نکردم 

دلم به حال خودم سوخت 

این همه بدی در حق من کردن الان هم باید جلوشون خم و راست میشدم

شوهرم‌ اصلا پشتم نبود قبلا 

سخته باهاش مهربون باشم