2777
2789
عنوان

ولنتاین🧸

338 بازدید | 40 پست

سلام حالتون چطوره؟

من و پارتنرم متاسفانه از همدیگه دوریم و احتمالا ولنتاین نتونه بیاد پیشم چون هم سرکار میره هم دانشگاه و شرایطش جوری نیست که بتونه بیاد و این روزا از نظر مالی تحت فشاره

دوستام میگن اگر برات ارزش قائل باشه این یک روز رو میاد ولی خودم خیلی سردرگمم چون نمیدونم باید درکش کنم یا از اینکه نمیاد ناراحت باشم☹ نظر شما چیه؟

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا ولنتاینه دیگهتولد نیست کهتازه مد شده اینم

خب همه این روز کنار همدیگن منم خیلی وقته ندیدمش یه بهونه ی خوبی میشد برای دیدار🤦🏻‍♀️

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

ناراحت نشو الکیییی

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

به حرف صد من یه غاز این و اون گوش نده طرف شرایط نداره خب اصلأ ارزش نداره ناراحت بشی 

به نظر من کادو بخر بذار تو باکس بفرست براش سورپرایز بشه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بنظرم دوستا خیلی رو آدم تاثیر دارن ناخودآگاه

توقعاتتو داشته باش 

ولی میدونم اگه دوستات نبودن اندازه الان ازش توقع نداشتی

چون مطمئنم دوسش داری و میدونی اونم داره 

و کلا کاش یکاری کنه چون میدونم چقدر رو دخترا تاثیر داره

ولی خودتم میدونی ته دلت که درک کردنش برات مهمه