2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین

183 بازدید | 23 پست

من تا ۲۰ سالگی روزه غذا اصلا نداشتم تا ازدواج کردم و نتونستم روزه بگیرم الان ۷ساله روزه هامو کامل نگرفتم مثلا شاید سه روز کلا در ماه رمضان

حالا تصمیم گرفتم از فردا روزه بگیرم 

چیکار کنم که انرژی داشته باشم روزه هامو بگیرم و ب بچه هامم برسم و ضعیف نشم؟؟

یعنی انرژی کارامو داشته باشم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

منم دلم روزه میخاد 🥺😢

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

دوشنبه و پنج شنبه روزه بگیر ...خوش بحالت داری قضا شون رو میگیری....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوشنبه و پنج شنبه روزه بگیر ...خوش بحالت داری قضا شون رو میگیری....

دوشنبه و پنجشنبه چخبره؟

قربونت دعا کن بتونم میترسم چون خیلی وقته نمیگیرم تواناییشو نداشته باشم

من امروز روزه هستم

خدا كمك كنه تا آخر هفته ميگيرم.بقول شما روزه قضا زياد دارم.بچه كوچيك هم دارم.طبيعتاًكمي بي حال ميشم ولي تمام سعي خودم رو ميكنم كه با اولويت بندي جلو برم و روزم رو مديريت كنم.يعني كارهاي مهم و ضروري رو فقط انجام بدم ك براي بچه  هم انرژي داشته باشم

بیا باهم بگیریم🤩

از پارسال دیگه کمپلت یاتاقان زدم امسالم فکر نکنم بتونم بگیرم، اول بدنمو ترمیم کنم 😔😢

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

دوشنبه و پنجشنبه چخبره؟قربونت دعا کن بتونم میترسم چون خیلی وقته نمیگیرم تواناییشو نداشته باشم

میگن ثوابش زیاده تو این روز ها بگیری.‌‌...پشت سر هم نمیتونی بگیری دو روز تو هفته با فاصله بگیر...روزهای زمستون کوتاه هم هستن...قبول باشه...♥️

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

من امروز روزه هستمخدا كمك كنه تا آخر هفته ميگيرم.بقول شما روزه قضا زياد دارم.بچه كوچيك هم دارم.طبيعت ...

دقیقا دغدغه منم الان بچه هان

قبول باشه عزیزم

ان شاءالله توانایشو کسب کنی😊

مرسی ایشاله 🤲

میگن ثوابش زیاده تو این روز ها بگیری.‌‌...پشت سر هم نمیتونی بگیری دو روز تو هفته با فاصله بگیر...روز ...

اها گفتم شاید اعیادی چیزیه

اره تو نظرمه یک روز در میون بگیرم فعلا تا ماه رمضون بتونم کامل بگیرم

عزیزی

اها گفتم شاید اعیادی چیزیهاره تو نظرمه یک روز در میون بگیرم فعلا تا ماه رمضون بتونم کامل بگیرمعزیزی

♥️🌹

من وقتي چند روز پشت سر هم ميگيرم بدنم عادت ميكنه.الان فردا بهترم نسبت به امروز.

من قدیما که میگرفتم سه روز اول تا بیهوشی میرفتم ولی بقیه روزا حتی با زبان روزه باشگاهم میرفتم و مشکلی نداشتم

ولی میدونم الان دیگه توانایی اون موقع رو ندارم