2777
2789
عنوان

چطور حرف زدنم رو کمتر کنم

179 بازدید | 50 پست

نمیدونم چطوریه ولی یه جا خوندم میگفت آدمی که زیاد حرف میزنه و از هر دری میگه ارزشش بین بقیه میاد پایین

البته راست میگه خودم بار ها دیدمش

چطور تعداد کلمات و جمله هایی که استفاده میکنم رو محدود کنم؟

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل حرف زدن فکر کن

راست میگی اینو 

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

حرف نزنبا خودت قرار بذار هرجا خواستی حرف بزنی اول سی ثانیه صبر کن بعد وارد بحث شو

این خیلی خوب بودد

راست میگی اینو

آره قبل اینکه مثلا به کسی جواب بدی فکر کن تا میتونی خلاصه کن بعد بگو

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
من بهم میگن ای کاش یکن حرف بزنی😂راستش من حوصله حرف زدن ندارم

واقعا خوش بحالت کاش منم نداشتم

اسی زیاد حرف زدن واقعن بده ...یکی از اشناهامون هس یه خانوم ۲۶ ساله یعنی از هر دری میگه اصلن ساکت نمیشه ...اگه تو یه جمعی بره که اصلن نشناستشون هم همینجوری ....به عینه میبینم که بقیه بدشون میاد و دلشون نمیخاد گوش بدن .....و پشت سرش هم میگن فلانی چقد حرف میزنه و ازین‌حرفا ......خیلی بده اسی خیلی بد

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

حالا من چطور حرف زدنم رو بیشتر کنم جوری که بفهمن منم وجود دارم 😂

وای خوش بحالت کاش منم مث تو بودم

من بهم میگن ای کاش یکن حرف بزنی😂راستش من حوصله حرف زدن ندارم

منم کم حرف میزنم ...نه اینکه حوصله نداشته باشما نه ...کلن کم حرفم ولی همون کمی که میگم رو جوری میگم که همه دلشون میخاد باهاشون هم صحبت بشم

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

اسی زیاد حرف زدن واقعن بده ...یکی از اشناهامون هس یه خانوم ۲۶ ساله یعنی از هر دری میگه اصلن ساکت نمی ...

ببین میدونم بخدا میدونم حالا من اینطوری نیستم یکم کوچیک ترم ولی حتی رو مخ خودم هستم کسی اینطوری نگفته بم ولی خودم اذیت میشم حس میکنم کسی جدیم نمیگیره دیگه

من چطور حرف زدنمو بیشتر کنم ک بقیه بفهمن منم میدونم استرس چیه منم میدونم ناراحتی چیه انقد که بروز ند ...

من برعکس یه نخود دستم زخم بشه عالم و آدم چه تو مجازی چه واقعی میفهمن